|
kameleon
|
 |
« Reply #15 on: March 05, 2009, 12:17:38 AM » |
|
da je bilo koja opstinska vlast do sada imala mrvicu hrabrosti zatrazili bi da o nasem aerodromu odlucujemo mi iz berana a ne drugi sa strane koji naravno gledaju svoj interes .mozemo samo da se slikamo sa aerodromom sve dok to bude tako ....na nasu zalost 
|
|
|
|
|
|
vidjela zaba dje se konji kuju pa i ona digla nogu
|
|
|
|
|
|
Gaijin (外人)
|
 |
« Reply #17 on: March 05, 2009, 10:47:06 AM » |
|
Aerodrom u Nišu nije neisplativ, već ga guši monopol JATa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kameleon
|
 |
« Reply #18 on: March 05, 2009, 05:50:14 PM » |
|
koliko ljudi iz ovih krajeva zivi u dijaspori svi oni iz najudaljenijih krajeva dodju makar dva puta godisnje u svoj kraj putuju danima a da radi aerodrom cija pista je najbliza za bp,pl,mk,pv,an,ro i u srbiji np pp i druge sta bi koristili kao prevoz avion sigurno makar dobra vecina a samim tim bi i razradili nase hotele sto se tice placanja porez placamo ko i svi drugi tako da ako je iz budzeta e pa to su i nase pare ko i ostalih
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
 |
« Reply #20 on: March 05, 2009, 07:46:58 PM » |
|
Šta si nam se ti bre Brejk navrzao na aerodrom?! Pa šta što bi bilo dva putnika i pilot (+ stjuardesa i tri gume) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
 |
« Reply #22 on: March 05, 2009, 08:08:08 PM » |
|
P.S. Volim i Ja da letim no trpim.[/color]
Ja ne volim da letim, no trpim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berankrsh
Drug clan

|
 |
« Reply #23 on: March 05, 2009, 08:58:48 PM » |
|
ocu li dozivjet,da sletim u BA i da pjeshke odem kuci?.... 
|
|
|
|
|
|
Dje shareno pashce laje, tu djevojka lijepa je!
|
|
|
|
Jellena
|
 |
« Reply #24 on: March 05, 2009, 10:31:25 PM » |
|
Berane ce se razviti u veeeeeliki studentski centar gdje ce da dolaze sa svih strana Evrope da studiraju, razmjena studenata, i onda ce avioni da leteeeeee.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berankrsh
Drug clan

|
 |
« Reply #26 on: March 06, 2009, 04:16:45 AM » |
|
ne znate vi djeco moja,shta je seljakat se po aerodroma da bi stigao kuci...dje god te istovare bilo bg ili pg..isto ti..opet morash josh da se tandrkash putevima smrti.zaboravish na avione i strah od letenja.Tachno cu jedno dana,sve to na parche papira...I ovaj aerodrom ce proradit,jedino da se vi svi iselite i krenete kuci.... tako mi mojih jabuka i dunja neobranih:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeSouth
|
 |
« Reply #27 on: March 06, 2009, 02:18:58 PM » |
|
Vjerovatno bi avion bio pun za vreme novogodisnjih i bozicnih praznika, kao i u avgustu.
...и за изборе  Pa šta što bi bilo dva putnika i pilot (+ stjuardesa i tri gume)  Ћути јадна, добро је и гума да... Видиш ли да им успут отпадају 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kameleon
|
 |
« Reply #28 on: March 07, 2009, 01:44:41 AM » |
|
e zbog jabuka iz rodnog kraja se i vracamo po bilo koju cijenu to je ceznja .steta sto nemamo malo vise vjere makar bi pokusali.ovako i autobuska nam je mnogo daj da je zatvorimo jer da je bila rentabilna ne bi je uzeo privatnik oni vole da gube pare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berankrsh
Drug clan

|
 |
« Reply #29 on: March 07, 2009, 01:51:27 AM » |
|
neko je nedje rekao,uzorat bogoti i posadit kolomboc....i da se onaj jebarnik utuli...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|