danijela
Drug clan

|
 |
« Reply #120 on: February 22, 2010, 12:07:12 PM » |
|
Katedrala na moru- Ildefonso Falkones
|
|
|
|
|
|
Ne hodaj pored mene, možda neću slijediti Ne hodaj iza mene, možda neću voditi Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
|
|
|
danijela
Drug clan

|
 |
« Reply #121 on: February 26, 2010, 08:52:58 AM » |
|
Devojka sa pomorandžama - Justejn Gorder
Devojka s pomorandžama je svojevrsna oda životu, priča o potrazi za pravom ljubavi i o hrabrosti da se u životu biraju oni teži putevi za postizanje ciljeva...
|
|
|
|
|
|
Ne hodaj pored mene, možda neću slijediti Ne hodaj iza mene, možda neću voditi Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
|
|
|
|
kameleon
|
 |
« Reply #122 on: February 26, 2010, 10:30:15 AM » |
|
vidi lopovke cega se sjetila  ja citao od njega sofijin svijet i odlicna je ,a moracu nekako nabavit i te ostale da pregledam ...a ima li slika  a ovo sem naslova te nista ne razumijem 
|
|
|
|
|
|
vidjela zaba dje se konji kuju pa i ona digla nogu
|
|
|
|
Sir Oliver
|
 |
« Reply #123 on: February 26, 2010, 01:25:53 PM » |
|
Данијела, ти ћеш очи упропастит... И ђе налазиш те књиге да те не кунем, пошто ми овамо прије подгорице(јесте, пише се малим словом)књижаре немамо...
|
|
|
|
|
|
To see the World in a grain of sand, And a Heaven in a wild flower, Hold Infinity in the palm of your hand, And Eternity in an hour... 
|
|
|
starovlah
Drug clan

|
 |
« Reply #124 on: February 26, 2010, 10:21:46 PM » |
|
пошто ми овамо прије подгорице(јесте, пише се малим словом)књижаре немамо...
Jel to istina da u Berane nema dje da se kupi knjiga? 
|
|
|
|
|
|
Ne pada snijeg da pomori svijet...
|
|
|
|
Sir Oliver
|
 |
« Reply #125 on: February 26, 2010, 10:47:53 PM » |
|
Имамо 5 факултета, али књижару заборавили да направе...  Има, код оног лика који држи онај покретни штанд са књигама на дно града, мада се и он изглеа уморио, схватио узалудност онога чиме се бави, па су здања све старија, избор све мањи... 
|
|
|
|
|
|
To see the World in a grain of sand, And a Heaven in a wild flower, Hold Infinity in the palm of your hand, And Eternity in an hour... 
|
|
|
|
kameleon
|
 |
« Reply #126 on: February 27, 2010, 11:51:38 AM » |
|
blejim cesto po ovom ekranu pa ne stizem da procitam neke knjige sto imam ,nekako sam ispao iz forme po tom pitanju 
|
|
|
|
|
|
vidjela zaba dje se konji kuju pa i ona digla nogu
|
|
|
danijela
Drug clan

|
 |
« Reply #127 on: March 03, 2010, 08:24:56 AM » |
|
Glad- Mirjana Bobić Mojsilović
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir Oliver
|
 |
« Reply #128 on: March 09, 2010, 11:15:27 AM » |
|
Данијела 5 дана није књигу прочитала, броока  А ја читам неко штиво стручно, о регионалном развоју, греба ми оца!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berankrsh
Drug clan

|
 |
« Reply #129 on: March 09, 2010, 11:21:21 PM » |
|
Имамо 5 факултета, али књижару заборавили да направе...  Има, код оног лика који држи онај покретни штанд са књигама на дно града, мада се и он изглеа уморио, схватио узалудност онога чиме се бави, па су здања све старија, избор све мањи...  Mene kad vidi sunce ga ogrije..."evo ga onaj ludi"....
|
|
|
|
|
|
Dje shareno pashce laje, tu djevojka lijepa je!
|
|
|
|
Sir Oliver
|
 |
« Reply #130 on: March 10, 2010, 09:44:24 AM » |
|
Имамо 5 факултета, али књижару заборавили да направе...  Има, код оног лика који држи онај покретни штанд са књигама на дно града, мада се и он изглеа уморио, схватио узалудност онога чиме се бави, па су здања све старија, избор све мањи...  Mene kad vidi sunce ga ogrije..."evo ga onaj ludi".... Има једно десетак који свраћају код њега и понекад купе понеку књигу( једино овај луууди купује на метар  ), и тачно изгледају(мо) као секта нека...побркани, чуш књиге купујуу... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jellena
|
 |
« Reply #131 on: March 10, 2010, 10:03:00 PM » |
|
meni knjige dolaze iz inostranstva - centralni dio Crne Gore i iz Beograda.....................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
starovlah
Drug clan

|
 |
« Reply #132 on: March 10, 2010, 11:36:31 PM » |
|
meni knjige dolaze iz inostranstva - centralni dio Crne Gore i iz Beograda.....................
I mene iz ponesto stize iz inostranstva  iz Crne Gore 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
starovlah
Drug clan

|
 |
« Reply #133 on: March 10, 2010, 11:40:22 PM » |
|
Mene kad vidi sunce ga ogrije..."evo ga onaj ludi"....
Nijesi sam! da umrem nebi imali sucim da me sarane zbog knjiga 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeSouth
|
 |
« Reply #134 on: March 12, 2010, 06:25:40 PM » |
|
Mene kad vidi sunce ga ogrije..."evo ga onaj ludi"....
Nijesi sam! da umrem nebi imali sucim da me sarane zbog knjiga  Хехе, ја "срећом" сваке године омашим сајам књига у Београду... Да га потрефим, Visa би закукала  Иначе, књиге купујем најчешће у БГД... Скоро сваки одлазак искористим да прошњухам по књижарама.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|