Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Advanced search

28741 Posts in 650 Topics- by 394 Members - Latest Member: nobody361

July 30, 2010, 11:07:25 AM
BeraneTown forumOstale temeRazno (Moderators: Beranac, Hmm)Topic: Cavrljanje
Pages: 1 ... 280 281 [282] 283 284 ... 302   Go Down
Print
Author Topic: Cavrljanje  (Read 126388 times)
kameleon
Veteran

« Reply #4215 on: February 07, 2010, 09:38:38 PM »

tuzno je vidjet onako izgorelu zgradu dje je bila evropa  Cry rekose da ce se potpuno srusit i na njeno mjesto pravit potpuno nova zgrada,eto novih stanova u centar......kako je danas sjeverac duvao ,u kosti se zima uvlacila  Angry

vidjela zaba dje se konji kuju pa i ona digla nogu
Beranac
Moderator

« Reply #4216 on: February 07, 2010, 11:02:47 PM »

Vidjoste li clanak u Vijestima  Grin Grin?
Razveselio mi i do suza nasmijao  Grin Grin Grin
Vrlo precizno opisuje stanje u glavama nasih ljudi i daje mjeru poremecenosti sistema vrijednosti Smiley
Nije samo smijesna autorka nego i urednik koji ovo pusti da se objavi...Smiley
Kompletan clanak mozete procitati ovdje...Vijesti

Ja cu se osvrnuti na meni najsimpaticnije djelove Wink

Junaci i žrtve zlog vremena
...Hladni, sniježni, magloviti prvi dani februara u Pljevljima koja grcaju u smogu, donijeli su i veliku akciju potpisivanja peticije podrške odbjeglom Šaricu, kojeg mnogi velicaju kao junaka njihovih decenijskih olovnih dana....
- Svi smo mi nesrecnici u zlom vremenu - izustio je Pljevljak ciji se dah ledio, a izborano lice grcilo u sivilu glavne ulice, ukaljane od prosute soli.
 Grin Grin Grin
„Pljevaljski Robin Hud”

Pljevlja su mjesecima utocište njihovog “modernog junaka”, za mnoge sugradane Šaric je dobrocinitelj i za njih je on neka vrsta crnogorskog Robina Huda. Grad je postao metafora - prostor slobode i utjehe za odbjeglog junaka, kojem danima sugradani šalju podršku rijecima: “Ne daj se Darko. Izdrži, Pljevlja su uz tebe”!

...U peticiji sugradani pitaju gdje su bili “dušebriznici i moralni cistunci onda kada je porodica Šaric u najtežim vremenima pocinjala biznis”....
...Kako je Darko poceo biznis
...Danima se u tom gradu svi prisjecaju vremena od prije dvije decenije kada je Darko kao gimnazijalac prvo otišao u vojsku, a potom se vratio u grad. Prvi novac zaradio je sitnijim švercom cigareta i municije preko sela koji su se granicili ka Srbiji i na drugu stranu ka BiH. Mnogi se sjecaju da je tada vozio crvenog “golfa 2”, da je volio da se druži, izlazi i da je u gradu svojom harizmom širio krug prijatelja. Grin Grin Grin
U ljeto 1993. godine Šaric je iz komšijske kuce sa još jednim sugradaninom uzeo(nas narod kaze ukrao) Roll Eyes nekoliko desetina hiljada maraka, a potom je sa polovinom novca pobjegao u Italiju. Tamo se brzo povezao, a ukradeni novac uložio u svoje poslove u Italiji. Pet godina kasnije on se crvenim “poršeom karera” vratio u Pljevlja, komšiji vratio uzeti novac, oženio se i nastavio svoju misiju da u gradu što više ljudi pridobijeShocked Shocked Oni koji su mu bili bliski u prvi plan isticu njegovu intelegenciju, a potom ga opisuju kao velikog borca za pravdu Shocked Shocked Shocked, buntovnika, vojnicki preciznog covjeka,  rekreativca skromne spoljašnjosti i gvozdenog pogleda... Grin Grin Grin, kao da citam pricu o Lesliju Eldridzu Smiley
Za razliku od Darka, osam godina mladi Duško Šaric volio je više da uživa u novcu, nocnom provodu, putovanjima. ..Mladi Šaric poznat je po nocnim provodima, ljubavi prema skupocjenim automobilima, garderobi i zgodnim ženama koje je rado volio da vidi pored sebe. Duško, kako isticu Pljevljaci, nije bio talentovan za sport, ali je velikim trudom želio da postane fudbaler. Jedno vrijeme je igrao u “Rudaru”, a kad je shvatio da to drugi mnogo bolje rade od njega, postao je direktor kluba iz Pljevalja. Grin Grin Grin
Prije nekoliko godina srpski tabloidi su od njegove svadbe sa manekenkom Cecom iz Šapca napravili “bajku o vjencanju biznismena i manekenke”.
- Isuse, daj mi lavlje srce da preživim dane buduce - bio je prije neki dan status na Fejsbuk profilu Cece Šaric. Grin Grin Grin
Sjajno...odlicno... Grin Grin Grin

starovlah
Drug clan
**

« Reply #4217 on: February 08, 2010, 11:04:47 AM »

Dobro je! Nije poceo sa gajbama...

Ne pada snijeg da pomori svijet...
kenny revived
Veteran

« Reply #4218 on: February 08, 2010, 12:10:29 PM »

Vidjoste li clanak u Vijestima  Grin Grin?
Razveselio mi i do suza nasmijao  Grin Grin Grin
Vrlo precizno opisuje stanje u glavama nasih ljudi i daje mjeru poremecenosti sistema vrijednosti Smiley
Nije samo smijesna autorka nego i urednik koji ovo pusti da se objavi...Smiley
Kompletan clanak mozete procitati ovdje...Vijesti

Ja cu se osvrnuti na meni najsimpaticnije djelove Wink

Junaci i žrtve zlog vremena
...Hladni, sniježni, magloviti prvi dani februara u Pljevljima koja grcaju u smogu, donijeli su i veliku akciju potpisivanja peticije podrške odbjeglom Šaricu, kojeg mnogi velicaju kao junaka njihovih decenijskih olovnih dana....
- Svi smo mi nesrecnici u zlom vremenu - izustio je Pljevljak ciji se dah ledio, a izborano lice grcilo u sivilu glavne ulice, ukaljane od prosute soli.
 Grin Grin Grin
„Pljevaljski Robin Hud”

Pljevlja su mjesecima utocište njihovog “modernog junaka”, za mnoge sugradane Šaric je dobrocinitelj i za njih je on neka vrsta crnogorskog Robina Huda. Grad je postao metafora - prostor slobode i utjehe za odbjeglog junaka, kojem danima sugradani šalju podršku rijecima: “Ne daj se Darko. Izdrži, Pljevlja su uz tebe”!

...U peticiji sugradani pitaju gdje su bili “dušebriznici i moralni cistunci onda kada je porodica Šaric u najtežim vremenima pocinjala biznis”....
...Kako je Darko poceo biznis
...Danima se u tom gradu svi prisjecaju vremena od prije dvije decenije kada je Darko kao gimnazijalac prvo otišao u vojsku, a potom se vratio u grad. Prvi novac zaradio je sitnijim švercom cigareta i municije preko sela koji su se granicili ka Srbiji i na drugu stranu ka BiH. Mnogi se sjecaju da je tada vozio crvenog “golfa 2”, da je volio da se druži, izlazi i da je u gradu svojom harizmom širio krug prijatelja. Grin Grin Grin
U ljeto 1993. godine Šaric je iz komšijske kuce sa još jednim sugradaninom uzeo(nas narod kaze ukrao) Roll Eyes nekoliko desetina hiljada maraka, a potom je sa polovinom novca pobjegao u Italiju. Tamo se brzo povezao, a ukradeni novac uložio u svoje poslove u Italiji. Pet godina kasnije on se crvenim “poršeom karera” vratio u Pljevlja, komšiji vratio uzeti novac, oženio se i nastavio svoju misiju da u gradu što više ljudi pridobijeShocked Shocked Oni koji su mu bili bliski u prvi plan isticu njegovu intelegenciju, a potom ga opisuju kao velikog borca za pravdu Shocked Shocked Shocked, buntovnika, vojnicki preciznog covjeka,  rekreativca skromne spoljašnjosti i gvozdenog pogleda... Grin Grin Grin, kao da citam pricu o Lesliju Eldridzu Smiley
Za razliku od Darka, osam godina mladi Duško Šaric volio je više da uživa u novcu, nocnom provodu, putovanjima. ..Mladi Šaric poznat je po nocnim provodima, ljubavi prema skupocjenim automobilima, garderobi i zgodnim ženama koje je rado volio da vidi pored sebe. Duško, kako isticu Pljevljaci, nije bio talentovan za sport, ali je velikim trudom želio da postane fudbaler. Jedno vrijeme je igrao u “Rudaru”, a kad je shvatio da to drugi mnogo bolje rade od njega, postao je direktor kluba iz Pljevalja. Grin Grin Grin
Prije nekoliko godina srpski tabloidi su od njegove svadbe sa manekenkom Cecom iz Šapca napravili “bajku o vjencanju biznismena i manekenke”.
- Isuse, daj mi lavlje srce da preživim dane buduce - bio je prije neki dan status na Fejsbuk profilu Cece Šaric. Grin Grin Grin
Sjajno...odlicno... Grin Grin Grin

Sjetih se jednog Glossinog posta sa zmisjkim čizmicama i očima koje sjaje dok se muž vraća iz zatvora  Grin

Potpis
Sektor2
Veteran

« Reply #4219 on: February 08, 2010, 03:51:54 PM »

Jednog divnog dana kada se CG bude cistila od mafijasa,udbasa,politicara i ostalih uljeza plasim se da nece ostat 5 postenih ljudi.

5 ljudi na 300.000 zena...ihaaaaaa Grin   al hamdu lillah velikom allahu.(meko L zapamti)

Beranac
Moderator

« Reply #4220 on: February 08, 2010, 03:55:30 PM »

Jednog divnog dana kada se CG bude cistila od mafijasa,udbasa,politicara i ostalih uljeza plasim se da nece ostat 5 postenih ljudi.
5 ljudi na 300.000 zena...ihaaaaaa Grin   al hamdu lillah velikom allahu.(meko L zapamti)
Ima da uzivaju  Grin Grin Grin Grin

Sektor2
Veteran

« Reply #4221 on: February 08, 2010, 03:57:17 PM »

zene ili tih 5 srecnika?   Grin Grin
Beranac
Moderator

« Reply #4222 on: February 08, 2010, 03:58:51 PM »

zene ili tih 5 srecnika?   Grin Grin
Zavisi od srecnika  Grin Grin

Sektor2
Veteran

« Reply #4223 on: February 08, 2010, 03:59:38 PM »

ti nisi srecnik.  Grin

ti si Jicak Rabin  Grin

daj i meni malo ciko... Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed
kameleon
Veteran

« Reply #4224 on: February 08, 2010, 04:34:04 PM »

a pa ima i zena u tim nabrojanim kategorijama ,pa ce nazalost i njihov broj biti manji na kraju krajova...steta ,u tih pet mogu na kraju bit samo neki sto jos nisu propricali i prohodali ,svi mi stariji od njih duboko smo u gore nabrojanim selekcijama  Wink

kameleon
Veteran

« Reply #4225 on: February 08, 2010, 04:37:39 PM »

ja licno spadam u uljeze....ko da sam pao sa marsa  Cool

Sir Oliver
TNT

« Reply #4226 on: February 08, 2010, 04:54:10 PM »

Нека ми се јаве остала четворица... Cool

To see the World in a grain of sand,
    And a Heaven in a wild flower,
Hold Infinity in the palm of your hand,
    And Eternity in an hour...
Sektor2
Veteran

« Reply #4227 on: February 08, 2010, 04:59:34 PM »

ZaboraviK one najgore: Čpijune !!!

E ti su najgorI.Seme im se utrlo pogano!
kameleon
Veteran

« Reply #4228 on: February 08, 2010, 09:42:52 PM »

prosle godine 9 -og februara rekord 26,ove nece bit ni upola toliko ,bas steta reko bi

Hmm
Moderator

« Reply #4229 on: February 08, 2010, 10:34:17 PM »

Neko pomenu da neće biti 300.000 žena. I neće, bude li se čistilo na obije strane. Mi (žene, mislim) možda ne valjamo drogu i oružje (bar ne u mjeri u kojoj to muški rade), ali nam (uglavnom) ne smeta da za novac na taj način zarađen kupujemo bunde, brendovane krpice, nakit, putujemo u razne Parize i Londone...

Lično mislim da, bude li ikad došao dan (a sumnjam da će) da se ovo društvo očisti od šljama, ovdje neće ostati ukupno 20% populacije. Ovih 20% je optimistička varijanta, cijenim da je max 10% normalnih trenutno Embarrassed

Pages: 1 ... 280 281 [282] 283 284 ... 302   Go Up
Print
BeraneTown forumOstale temeRazno (Moderators: Beranac, Hmm)Topic: Cavrljanje
Jump to:  

Theme orange-lt created by panic