|
kenny revived
|
 |
« Reply #105 on: April 22, 2009, 09:40:29 PM » |
|
Koja si ti kraljica, bez svakoga. Ide li ti se baš, da idemo, a, veliš li, a?
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|
Ivangradjanka
|
 |
« Reply #106 on: April 22, 2009, 09:42:28 PM » |
|
Ja cu da idem, pa makar i ne nasla kartu i makar je morala platiti 200 lemura.... nista me to ne zanima. Ako oj, aj!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenny revived
|
 |
« Reply #107 on: April 22, 2009, 09:43:43 PM » |
|
A Depeche?  A Santana?  A Exit? A znaš li, mrče, da dolazi Prodigy opet? Znaš li?!
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|
Ivangradjanka
|
 |
« Reply #108 on: April 22, 2009, 09:52:28 PM » |
|
kako mi to saopstavas ti? polako, aj daj datume pa da razmatram opcijane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenny revived
|
 |
« Reply #109 on: April 22, 2009, 09:54:50 PM » |
|
Pa, vidi ovako. Santana, to zna Limeni kad je, vidji to s š njim. A Depeche je sad nedje... Kuku, imam i jednu svadbu, ja ne znam okle te pare da nabavim!
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|
Ivangradjanka
|
 |
« Reply #110 on: April 22, 2009, 09:56:09 PM » |
|
ni ja ne znam kako ali cu morat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ivangradjanka
|
 |
« Reply #111 on: April 22, 2009, 10:04:28 PM » |
|
pa mislim, naravno da mora. Cek da ovo prebacim nedje, jer ce nas Tito ujutru kamenjem gadjat kad vidi spamove iz mozga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenny revived
|
 |
« Reply #113 on: May 13, 2009, 04:22:53 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
katja
Drug clan

|
 |
« Reply #114 on: May 19, 2009, 04:42:16 PM » |
|
28 Maj'09 * Budo Tomović, Podgorica , Darkwood Dub 12 Jun'09 * - II - , - II - , Letu štuke ... misliim koga zanima 
|
|
|
|
|
|
svi mi koji se rastajemo nikada se necemo sresti ali onaj dio sunca koji smo jedni drugima dali niko nam ne moze uzeti
|
|
|
|
kenny revived
|
 |
« Reply #115 on: June 12, 2009, 04:51:08 PM » |
|
Aleksandra Kovač ima koncert noćas u SKC-u. Imam kartu, ali mi se ne ide. Prvo, ne volim njenu muziku, a drugo, ne volim prostor SKC-a. Kasno se sjetih, mogla sam nekom uvalit kartu... A šta da radim, kad odu prijatelji moji... 
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|
kenny revived
|
 |
« Reply #116 on: June 14, 2009, 03:22:35 AM » |
|
Atheist Rap imao koncert u Zrenjaninu. Ima ženske, ima šutka, ima sve... Ono, jes* da ih nikad slušala nisam, al* k*o velim, nisam ni Aleksandru Kovač, pa sam otišla sinoć i bilo lEpo. I, stvarno, odlična svirka noćas. Back to high school. 
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|
FreeSouth
|
 |
« Reply #117 on: June 15, 2009, 01:20:41 AM » |
|
Људи, шта рекосте ви...? Кад је Сантана  ПС А оне тањире и лампу ћу вам поспремит` колико је ујутру 
|
|
|
|
« Last Edit: June 15, 2009, 01:24:43 AM by FreeSouth »
|
|
|
|
|
|
|
|
Beranac
|
 |
« Reply #119 on: August 31, 2009, 07:53:17 AM » |
|
Gobac: Biće to pravi šou FRONTMEN PSIHOMODO POPA PRED KONCERT U PODGORICI NAJAVLJUJE SPEKTAKL
Podgorica - Čuveni zagrebački rok sastav Psihomodo pop sviraće posljednje ovogodišnje avgustovske večeri na terasi podgoričkog KIC-a Budo Tomović. Šou Davora Gobca, Tigrana Kalebota, Smiljana Paradiša, Vlatka Čavara i Jurija Novoselića označiće kraj Podgoričkog kulturnog ljeta, a po najavama frontmena grupe i vrhunac ove manifestacije. - Posljednje naše gostovanje u Crnoj Gori bilo je u Budvi, prije otprilike dvije godine. Što se tiče koncerata u Podgorici... to je bilo još davne 1988. sa Bajagom. Mislim da smo svirali još jednom nakon toga - prisjetio se Davor Gobac. Znači, njegova grupa će u ponedjeljak 31. avgusta, prvi put u Crnoj Gori predstaviti numere sa osmog studijskog albuma “Jeee! Jeee! Jeee!”, izdanja, koje kako stoji na MySpace prezentaciji Psihomodo popa, vraća bend u njegove najbolje dane.
Gobac je za “Vijesti” rekao ponešto i o repertoaru koji su on i kolege pripremili. - Odsviraćemo presjek naše karijere i naravno tri-četiri numere sa posljednjeg izdanja - kazao je on. Tako će u KIC-u najvjerovatnije odvirati neke od njihovih kultnih numera - “Ja volim samo sebe”, \\\"Frida\\\", \\\"Ramona\\\", “Sexy magazin”, “Ona odlazi” “Osjećam se haj, mozak baj baj”, “Pinokio”, “Srebrne svinje”, \\\"Linoleum Boy\\\", kao i one koje to treba da postanu - “Domovine sin”, “Totalno Sam Lud”, “Jurim, Jurim”, “Stabilno”...
Na koncertima Psihomodo popa se često dešava više od muzike. Na pitanje da li će i publika u Podgorici imati priliku da uživa u nekom od njegovih čuvenih performansa, Gobac je odgovorio na sljedeći način: - Pa, čuj, mi već imamo četrdeset i nešto nastupa ove godine, spremni smo, odlično usvirani i to će svakako biti odličan koncert, pravi šou - obećao je zagrebački muzičar. Osim njegovih riječi, kvalitet svirke garantuje i višedecenijsko iskustvo - za razliku od ostalih koji obično proslavljaju okrugle cifre, “Psihomodo pop” je ove godine obilježio jubilej “26 jeee*ilarnih” godina karijere. Ulaznice za koncert koji počinje u 21 čas prodaju se na biletarnici KIC-a Budo Tomović po cijeni od pet eura. - Dođite slušati najbolji rock\\\'nroll bend na Balkanu!- poručio je Gobac ljubiteljima njegove muzike.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|