|
FreeSouth
|
 |
« Reply #15 on: September 28, 2008, 07:11:21 PM » |
|
Učenje na daljinu http://www.link-elearning.com/linkdl/elearning/Jezici, Matematika, Biznis kursevi, Marketing, E-business, Menadžment ljudskih resursa, Dizajn, Digitalna grafika, Interaktivni mediji, Kursevi po Microsoft programu, European Computer Driving Licence, Administracija i održavanje sistema, Računarske tehnologije, Programiranje... E то је то! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
 |
« Reply #16 on: September 28, 2008, 07:34:27 PM » |
|
Morala sam ga vala jednom iskopat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
 |
« Reply #17 on: December 29, 2008, 05:50:55 PM » |
|
Češke zelene karte za bivšu JugoslavijuNa češku zelenu kartu koja olakšava dobijanje radne dozvole i boravak stranih radnika u Češkoj imaće pravo od 1. januara građani bivše Jugoslavije, bez Kosova. Konačni spisak 12 zemalja iz koje je Češkoj stalo da privuče radnike, sastavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova vodeći računa pre svega o nacionalnoj bezbednosti. Za Češku su tako poželji gastarbajteri iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Ukrajine i razvijenih zemalja kao što su Japan, Južna Koreja, Kanada, Australija, Novi Zeland, SAD... http://www3.serbiancafe.com/lat/vesti/14/56291/ceske-zelene-karte-za-bivsu-jugoslaviju.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
 |
« Reply #19 on: December 29, 2008, 07:51:39 PM » |
|
U članku piše da su oni skratili listu zemalja zbog krize i sveli na 12 poželjnih. Među njima naše zemlje  Zajedno sa Japancima 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
 |
« Reply #21 on: January 28, 2009, 10:13:25 PM » |
|
Domino test, D-48 (Anstey) - test inteligencije Ne znam jeste li čuli za ovo ali, koristi se pri selekciji (testiranju) kandidata za posao. Počeli su i kod nas da ga primjenjuju zajedno sa testom sposobnosti. Testiranje traje 25 minuta. Fora je u upisivanju brojeva koji slijede po nekoj logici. Sastojo se od 44 'zadatka' i kreće od lakših ka težim. Ovi teški su dosta zeznuti (bar meni bili). Nema ga niđe na netu! Mislila sam da ga nađem ali matrak, nisu ni oni vrane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeSouth
|
 |
« Reply #23 on: January 28, 2009, 11:44:52 PM » |
|
У праву бијаше Глосијана у оним `пословним перверзијама`... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gaijin (外人)
|
 |
« Reply #24 on: January 28, 2009, 11:46:04 PM » |
|
Pravim aplikaciju za facebook u kojoj, gle čuda, koristim baš domino test. Za sad crtam pitanja... nezgodne one domine. Sve ovo zbog jednog diplomskog. Čim završimo zovem vas sve da se malo zabavimo, a uz to i napravimo neku interesantnu i korisnu statistiku... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
 |
« Reply #25 on: January 29, 2009, 12:09:42 AM » |
|
Ja ne vjerujem da ću to radit' ponovo sem da popijem dva bokala kafe prije testa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|