Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Advanced search

29333 Posts in 653 Topics- by 418 Members - Latest Member: forexy

September 10, 2010, 10:39:09 AM
BeraneTown forumG r a dBerane (Moderators: Beranac, Ivangradjanka)Topic: Rusenje stadiona malih sportova
Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: Rusenje stadiona malih sportova  (Read 422 times)
FreeSouth
Administrator

« on: February 15, 2010, 04:20:30 PM »

Iznenađem sam saznanjem da se planira rušenje kultnog mjesta u našem gradu tj. stadiona malih sportova. To mjesto je u proteklom periodu iznjedrilo mnoge sportiste i bilo je važan prostor prilikom organizacije raznih manifestacija.
Smatram da bi se njegovo rušenje tretiralo kao rušenje nekog istoriskog spomenika.

Ideja za rušenje je katostrafalna. To je isto kada bi se grad Beograd odlučio na rušenje košarkaških terena u okviru Kalemegdana ili da Herceg Novi sruši Skver.
Mislim da  bi trebalo unijeti malo energije i izvršiti adaptaciju stadiona i stvoriti uslove u kojem će se nastaviti sa podizanjem novih generacija sportista.Pored namjene za sportiste trebalo bi osmisliti i neke druge sadržaje u okviru takvo objekta. Samo treba upotrijebiti malo mašte.

Grad zaslužuje da ima okvakvo mjesto samo terba sve to lijepo organizovati.
Podržavam sve ljude koji se protive namjerama za rušenjem objekta koji je donio mnogo radosti sportistima u gradu i svim ljudima.

Dejan

(E-mail адреса позната администратору)

ARI
Novajlija
*

« Reply #1 on: February 15, 2010, 07:42:19 PM »

Ako je to istina onda svaka cast.Uopste nam netreba mjesto gde se mladi mogu baviti sportom ,treba otvoriti sto vise kafica i uticati da se sto vise mladih skoluje za dilere posto smo po dome trenutno najpoznatiji u svijetu. Angry Angry Angry
starovlah
Drug clan
**

« Reply #2 on: February 15, 2010, 08:42:55 PM »

Kod koga se potpisuje peticija i moze li elektronskom postom?

Ne pada snijeg da pomori svijet...
FreeSouth
Administrator

« Reply #3 on: February 15, 2010, 08:59:19 PM »

Да ли уопште постоји петиција...?

starovlah
Drug clan
**

« Reply #4 on: February 15, 2010, 09:11:39 PM »

Podržavam sve ljude koji se protive namjerama za rušenjem objekta koji je donio mnogo radosti sportistima u gradu i svim ljudima.

Ne znam postoji li peticija nego sam pomislio na osnovu ovoga. A sto se rusenja tice pitam se dokle ce zardjali mozgovi da vedre i oblace
« Last Edit: February 15, 2010, 09:18:13 PM by starovlah » Logged

Hmm
TNT

« Reply #5 on: February 15, 2010, 09:21:25 PM »

Otkud sad ovo? Garant je neko došao na ideju da sagradi zgradu na toj lokaciji Embarrassed

betmen
Drug clan
**

« Reply #6 on: April 17, 2010, 01:31:14 AM »

ni ja ne mogu da vjerujem.ja sam porastao i odrastao na tom stadionu.da ne unosim previse emocija.mogli bi napraviti neki visenamjenski sporski objekat u sta sumnjam.nici ce nova zgrada sa visenamjenskim lokalima.divota.ko uopste moze uticati na te, ne znam cije odluke.

Sir Oliver
TNT

« Reply #7 on: April 17, 2010, 09:18:45 AM »

Добродошао назад мишу летећи... Wink
Ако ти ово на крају није реторичко питање, ја ћу ти рећи ко одлучује и на основу чега, и ко утиче ил' може, и како...
Одлучују локалне власти(исто важи за све нивое власти) биране на изборима, који се добијају по принципу џак компијера сјеменскија, или опанци или џак брашна = глас, обећано радно мјесто, опроштен рачун за струју= 3 гласа, 20 метара асфалта, 34 метра цријева за водовод и тсл. 25 гласова...Тако изабрана власт функционише на принципу пилићарске економије, танте за кукурику, илити: ти мени џабе да ијем и пијем(јер су ми и очи гладне), ја ти не шаљем инспекцију у локал, ти мени 3 камиона шљунка за нешто мало катафе(за неупућене, грађевина коју су ови чобани користили прије него што су их научили да то зову викендица)ја теби концесију на експлоатацију шљунка и девастацију сваког водотока, ја теби концесију за шуму ка да ми је бабова, а ти мене вала да нађеш 2 кубика џевер јавора, ка за једне мале степенице, и да ми један начини гусле, јербо ја традицију поштујем и мене је то и поштење светиња,ја теби локацију ти мени стан за малога од свастике...
Одлука је друже оних који на том стадиону никад нијесу били, осим можда у оном ресторану, на неком бесплатном крканлуку...
Одлука је оних који овај град ситематски претварају у глибаву бару пуну жабокречине, не би ли била што сличнија њиховом природном станишту...
Ако мислиш друже да је ово критика власти, није. Они нијесу ништа криви, они раде шта знају. Криви смо ми што згрожени гледамо са стране. Криви смо ми што не знамо ко нам доноси одлуке и како се на то утиче.

Криви смо МИ што смо их пустили...

To see the World in a grain of sand,
    And a Heaven in a wild flower,
Hold Infinity in the palm of your hand,
    And Eternity in an hour...
Jellena
Veteran

« Reply #8 on: April 17, 2010, 09:36:49 AM »

secam se kada sam razbila nos na tom stadionu ipala se na onaj kako se to zove za kosarku stalak i bup! krv lipti, nos poplavio od tada mi je ostala devijacija

onda secam se boks meceva, kosarkaskih utakmica, tu smo se igrali, fudbalskih utakmica

da, vezu me uspomene za taj stadion, a da li ce da se rusi ili ne, bas me briga! ova zemlja je izgubila i mnogo vise! jedan stadion manje ili vise ne menja stvar!

starovlah
Drug clan
**

« Reply #9 on: April 26, 2010, 11:25:59 PM »

a da li ce da se rusi ili ne, bas me briga! ova zemlja je izgubila i mnogo vise! jedan stadion manje ili vise ne menja stvar!
Pa dobro! (mada nije bas tako)!!!

Bojan7B
Novajlija
*

« Reply #10 on: August 30, 2010, 11:14:13 AM »

Ljudi, je l se rusi ili ne... Da se dize frka ako treba... Ja se inace ne javljam, ali citam vas redovno. Smiley
Sir Oliver
TNT

« Reply #11 on: August 30, 2010, 01:48:22 PM »

Не руше, тј. рушење није заказано...Руши га немар и неодржавање, пе ће се срушит сам од себе...
А примијетило се твоје одсуство младићу, само да знаш... Undecided

To see the World in a grain of sand,
    And a Heaven in a wild flower,
Hold Infinity in the palm of your hand,
    And Eternity in an hour...
Berankrsh
Drug clan
**

« Reply #12 on: September 01, 2010, 12:36:34 PM »

Sir Olivera za gradonacelnika!!!

Dje shareno pashce laje,
tu djevojka lijepa je!
Pages: [1]   Go Up
Print
BeraneTown forumG r a dBerane (Moderators: Beranac, Ivangradjanka)Topic: Rusenje stadiona malih sportova
Jump to:  

Theme orange-lt created by panic