|
breakpoint
|
 |
« on: June 19, 2009, 06:01:42 PM » |
|
Obilaznica je potrebna, ali mislim da je nekako nefunkcionalna. Nije rešila mnoge probleme u tom delu BA.
|
|
|
|
« Last Edit: June 19, 2009, 07:15:51 PM by FreeSouth »
|
|
|
|
|
|
kameleon
|
 |
« Reply #1 on: June 19, 2009, 06:39:33 PM » |
|
obilaznica mozda i nije bila prijeka potreba ali svakako nije naodmet da postoji .dobro je da se makar unekoliko uredio taj dio obale lima i to ce svakako podici nivo zivota u tom dijelu grada .sad to vise nije slijepo crijevo vec aktivni dio centra.e sad vjerovatno je bilo i mnogo precih stvari za uredit sa tim parama ali ako samo budemo nalazili mane tesko da cemo mrdnut iz ove mora se reci lose pozicije uopste.drzavni budzet za nasu opstinu nikad nije velik cak naprotiv ali cini mi se da ljudi velikih kvaliteta ,strucnih i ljudskih veoma neaktivno ucestvuju u zivotu grada .previse su nezainteresovani i pustaju da ovi koji grebu za fotelje prave greske iz neznanja i sitnih interesa a na taj nacin neaktivnoscu stete i sebi i citavom gradu.mozda grijesim ali to je moje misljenje.takodje smatram da ljudi koji su otisli iz berana i postali neko na vaznim funkcijama lako zaboravljaju rodni grad i malo cine za njegov napredak .al mozda bi i mi ostali bili takvi ,ko to zna...vidim ja da alkohol jos nije ispario iz mene cim imam zivaca da trtljam ovoliko....
|
|
|
|
|
|
vidjela zaba dje se konji kuju pa i ona digla nogu
|
|
|
|
FreeSouth
|
 |
« Reply #2 on: June 19, 2009, 07:16:57 PM » |
|
E сад удрите по ђавољој обилазници до миле воље. Ј*** ме пас и ђе ми паде на памет 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kameleon
|
 |
« Reply #4 on: June 19, 2009, 07:30:18 PM » |
|
sta bi ljutnja ,tema ko i svaka druga sad sto je iskomplikovaste to je druga stvar prebaceni postovi ovdje pa sta ima veze ,dobro mjesto za njih ko i svako drugo
|
|
|
|
|
|
vidjela zaba dje se konji kuju pa i ona digla nogu
|
|
|
|
FreeSouth
|
 |
« Reply #5 on: June 19, 2009, 07:36:46 PM » |
|
Ма зезам се ја  Ево моје мишљење... По мени, ништа се није добило оном "обилазницом"... Као прво, немам појма шта се "обилази"  Обилазница око града која и сада постоји је обилазница у правом смислу ријечи...значи за транзитни саобраћај, да се не прави гужва кроз град... Шта су они овим мислили, није ми јасно... Направили су само још једну (ван)градску улицу. Да не причам о томе колико је ризично мимоилажење два возила на њој...због много ужих трака од предвиђених...и ђе је тај вишак "асфалта" завршио... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Morihej
Drug clan

|
 |
« Reply #7 on: June 19, 2009, 09:02:30 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
potpisa bez
|
|
|
katja
Drug clan

|
 |
« Reply #8 on: June 19, 2009, 11:03:29 PM » |
|
Pa obilaznica za sad mahom služi za šetnju, prije bih je nazvala kej , samo da ima više zelenila  .
|
|
|
|
|
|
svi mi koji se rastajemo nikada se necemo sresti ali onaj dio sunca koji smo jedni drugima dali niko nam ne moze uzeti
|
|
|
Bojan7B
Novajlija
|
 |
« Reply #9 on: June 20, 2009, 01:57:02 PM » |
|
Slazem se sa kameleonom... Ovo sto je napravljeno sigurno nije obilaznica, ali smo na osnovu obilaznice dobili pare, jer teze je opravdat da nam trebaju pare za kej. Ovako smo dobili kej ili ulicu, šta god i ne znam šta je tu loše...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berankrsh
Drug clan

|
 |
« Reply #10 on: June 21, 2009, 03:25:45 PM » |
|
nazalost..mnogo toga je ZAOBISHLO nash grad....
|
|
|
|
|
|
Dje shareno pashce laje, tu djevojka lijepa je!
|
|
|
nisa
Drug clan

|
 |
« Reply #11 on: June 23, 2009, 10:22:57 PM » |
|
Mnogo toga?! Sve!!! Ali neka su nama gušalji dobro i nezaobiđeni, pa je lako za nas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gaijin (外人)
|
 |
« Reply #12 on: September 02, 2009, 10:00:17 AM » |
|
Kad smo već kod obilaznice, ja dolazih triput u Berane, a ne vidjeh obilaznicu.  Nego, da nema neko od vas kartu grada sa imenima ulica. Malo volontiram... popunjavam Google Maps, pa bih rado zveknuo jedan detaljan plan grada sa svim adresama, ako nije problem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ba style
Drug clan

|
 |
« Reply #14 on: September 02, 2009, 03:51:08 PM » |
|
Kad smo već kod obilaznice, ja dolazih triput u Berane, a ne vidjeh obilaznicu.  Nego, da nema neko od vas kartu grada sa imenima ulica. Malo volontiram... popunjavam Google Maps, pa bih rado zveknuo jedan detaljan plan grada sa svim adresama, ako nije problem  http://www.blic.rs/mapa.php
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|