|
Jellena
|
 |
« on: April 17, 2009, 10:44:16 PM » |
|
Elem, pozorisne predstave iz:Kraljevskog pozorišta Zetski dom, Gradskog pozorišta Podgorica, pozorišta iz Zenice, Velike Gorice, Užica i Beograda....evo par mjeseci se smenjuju u okviru projekta "Crna Gora jedna kulturna adresa". Da li ste gledali i koju pozrisnu predstavu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jellena
|
 |
« Reply #1 on: February 01, 2010, 10:53:41 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danijela
Drug clan

|
 |
« Reply #2 on: March 18, 2010, 12:00:09 PM » |
|
Hadersfild Divna predstava i fenomenalni Goran Šušljik i Nebojša Glogovac
|
|
|
|
|
|
Ne hodaj pored mene, možda neću slijediti Ne hodaj iza mene, možda neću voditi Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
|
|
|
|
Sir Oliver
|
 |
« Reply #3 on: March 18, 2010, 02:29:01 PM » |
|
Hadersfild Divna predstava i fenomenalni Goran Šušljik i Nebojša Glogovac
Јесам ли ја неђе већ рекао како ја јако завидим Данијели, зато јер има ђе да купи књиге које касније и чита, а ево има ђе и да оде да погледа Небојшу Глоговца уживо...на страну то што је опуштена скроз....Ја сам скоро 400км од пристојног позоришта и књижаре, у тамном вилајету, и да данас не грије сунце тачно бих се с'екирао због тога!
|
|
|
|
|
|
To see the World in a grain of sand, And a Heaven in a wild flower, Hold Infinity in the palm of your hand, And Eternity in an hour... 
|
|
|
danijela
Drug clan

|
 |
« Reply #4 on: March 18, 2010, 02:34:01 PM » |
|
Dragi Sire, nemoj biti zavidan, dođi kod mene, vodiću te u pozorište,na sve moguće predstave. Buba u uhu, stara predtava, super. Hajde de se igramo...(da se sad ne pravim važna kako redovno idem u pozorište). Evo, kupiću ti i knjigu, neemoj mi se sekirati.
|
|
|
|
|
|
Ne hodaj pored mene, možda neću slijediti Ne hodaj iza mene, možda neću voditi Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
|
|
|
|
Sir Oliver
|
 |
« Reply #5 on: March 18, 2010, 02:39:55 PM » |
|
Dragi Sire, nemoj biti zavidan, dođi kod mene, vodiću te u pozorište,na sve moguće predstave. Buba u uhu, stara predtava, super. Hajde de se igramo...(da se sad ne pravim važna kako redovno idem u pozorište). Evo, kupiću ti i knjigu, neemoj mi se sekirati.
Само да знаш ја ме ето ноћес Еурошунтићима, па ме ти води ђе оћеш, не правим питање...Наставак овог изузетно инспиративног дијалога можемо наставити на чаврљању, да не би од овога правили ПОЗОРИШНУ ПРЕДСТАВУ, и да нем ови душмани модератори ове постове не зијане 
|
|
|
|
|
|
To see the World in a grain of sand, And a Heaven in a wild flower, Hold Infinity in the palm of your hand, And Eternity in an hour... 
|
|
|
|
Ivangradjanka
|
 |
« Reply #6 on: March 20, 2010, 09:33:28 AM » |
|
Nije moje da se mijesam, ali mozes ti i sa Ozlem-om na predstavu Sirijana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gloss
Novajlija
|
 |
« Reply #7 on: March 20, 2010, 09:09:21 PM » |
|
Kako se ovo zakuvalo izmedju Sira i ove devojke :-) Dokle ste stigli , zabozji ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenny revived
|
 |
« Reply #8 on: March 20, 2010, 09:24:32 PM » |
|
Nije da me se smatra, ali zisto bih i ja voljela znati dokle se stiglo. Sve to daje na dinamici ovom našem malenom, reanimiranom forumu. 
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|
Sir Oliver
|
 |
« Reply #9 on: March 20, 2010, 09:42:12 PM » |
|
Ајде спамерке питајте се на за то предвиђеном мјесту, не нагрђујте тему...ма ли ово тема модератора, ил' је недоношче...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ivangradjanka
|
 |
« Reply #10 on: March 21, 2010, 10:00:43 AM » |
|
ма ли ово тема модератора, ил' је недоношче...
ima, ima  nego je to dzaba.... ova je tema od starta osudjena na spam iz prostog razloga sto 5% forumasa ima priliku da ide u pozoristance. Jedino da uplatimo mjesecne karte kod EuroSuntica, a hoces li dje spavat, hoces li sta pojest i popit...... mislim, ne znam, nisam pametna. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir Oliver
|
 |
« Reply #11 on: March 21, 2010, 10:56:40 AM » |
|
Није баш тако Д...Ево у четвртак у Дому културе Андријевица био поетско музичк кабаре То су били дани, са два првака драме Народног позоришта, и једном дамом која је члан(ица) симфонијског оркестра РТС, али битније за ову причу је што има глас као анђео..Ова горе двојица, са двије гитаре приде, су Небојша Дугалић и Борис Пинговић, и могу ти рећи да свирају боље од цијелог ситирекордса или како се већ зову ови из овог поп рок гранда, репертоар екс ју рок(и Азра,и Арсен, и Јосипа, ада не питај ме, све са сопственим аранжманима, и то сјајним), рок класици, неколико шпанских(укључујући и ону команданте че гевара...А то како Дугалић рецитује Вита Николића, Брану Петровића, то је за причу... Е сад поанта ове рецензије...Имаш право једном да погађаш колико је људи из Ба отишло да то одслуша, а није било меча лиге шампиона или тако, од оних што кукају како се ништа не догађа... Ја знам да су за тебе, с обзиром да живиш у културној пријестоници овог дијела Европе, оваква догађања свакодневица(а пиииииииии  )али сад говорим о онма који су у Ба и Ан... Е, да, цијена улазнице је била 1 евро, али то сам чуо тек сјутрадан, обруках се и не платих, јер ме уведоше ка првоборца  Дакле, да је још неко био горе, имао би шта да напише. То је једно. Ове двије одиве што конкретно спамују овога пута, оне су барем на мјесто, могу у позориште ка вактиле РадованIII у библиотеку, наруче, поједу, попију...Али авај 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ivangradjanka
|
 |
« Reply #12 on: March 21, 2010, 11:00:00 AM » |
|
pa rekoh ja 5%....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenny revived
|
 |
« Reply #13 on: March 21, 2010, 11:19:49 AM » |
|
Ja bih samo da se nadovežem na gore navedeno Sirovo prozivanje, dakle
ja stvarno volim da idem u pozorište i išla bih, nego ne mogu od obaveza u kafani.
Ende.
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|
FreeSouth
|
 |
« Reply #14 on: March 21, 2010, 11:34:49 AM » |
|
Браво Сире... Чуо сам за тај поетско-музички кабаре, али на жалост још нам се нису укрстили путеви  Кад се оде у прИЈестоницу отаџбине на пар дана, што каже Кемо, нема се кад од кафана. Срамота, ал` тако је 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|