Гајо, ал` тебе потресло ово...

Када постујеш Луковићев текст могу да ти одговорим Давидовићевим, у истој су екстремистичкој равни, само на супротним странама. Али нећу

"Dripac" izađe u grad sa društvom sa kojim izlazi stalno. Povedu cure. Dođe mirni dečko, pa, šta li mu bi tako mirnom, uštine jednu od cura za "mesto gde leđa gube časno ime". Nastane tuča. I kom opanci, Tom i Džeri. I naš "dripac" krene da bježi u Srbiju, konzul mu lično da pasoš i...
I tu tek nastaje frka.
Fiiiiiini, mirni mali Jenki ima roditelje koji se druže sa Klintonovima, pa onda krene priča "Ma ko to dira naše dijete", but in USA manner, dakle ni taj tamo nije repa bez korijena... I šta onda, naš zakon je u stilu "Nisi Hag, ne dam ti nikog", a onda ovi krenu sa qrčenjem...
Nisam presrećna što je tako kako jeste, okle nam bre 900 hiljada na ovu skupoću, a i ova SEKA drma, bre bre bre. Gube ljudi poslove, bre bre bre. Studenti ne primaju kredite, bre bre bre. Demagozi drže govore, isto triput bre.
However,
Gajo, nemoj da mi Srbiju zoveš "lijepom našom". Vlast zovi kako hoćeš.
Nije baš sve tako komunistički-balkansko-krvožedno-diplomatsko-nedovoljno prozapadnjački apdejtovano kako vi to nešto ispričaste. Ne vadim se na ni višu silu, ni na nebeske narode, ni na državni interes. Istini za volju, nisam ni presrećna zbog tih para, po našim će bubrezima da idu, aman.
Radi se samo o tome da kad se neko iz moje kuće pobije, bio kriv ili prav, ja gledam da ga zaštitim od toga sa kim se lemao, a ne da mu ja još dodam, a posebno ne kad je taj neko jači i moćniji koliko voliš. Ameri nikad protiv sebe ne idu, ni kad su krivi do neba. Ameri nikad nisu nacionalisti, oni su patriote. A nas šaka jada, pa se našli da stalno pljujemo jedni na druge.
Iskreno, tako nas je malo, a tako smo prokleti, mali i nejaki, da me baš briga što ovi neće da ga predaju.
Од бога ти здравље!
Немам ништа ни да одузмем ни да додам.
A koja je fora da Srbi "isporucuju" za Hag a za ostale djelove svijeta - ne

По закону о сарадњи са Хашким трибуналом

То је онај закон којег су изгласали у по` ноћи како би Милошевића експедовали.
По уставу, држава не изручује своје држављане другим државама, али хашки суд није држава већ институција...и то УН.
Зато ја као рјешење ове ситуације видим предлог Хагу да покрене поступак против овог момка... Могу рецимо да га оптуже за `продужени холокауст`...пошто је "јадни, претучени" напасник ионако јевреј.
На крају крајева, не видим како ико има образа да дигне глас против ове одштете, посебно са ове U92-демократске стране!?!?
Када се да 100000 еура једном педерско-лезбејском сајту то је ОК, јел

Немој да се спрдате...