Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Advanced search

28741 Posts in 650 Topics- by 394 Members - Latest Member: nobody361

July 30, 2010, 11:04:21 AM
BeraneTown forumOstale temePolitika - Drustvo - EkonomijaEkonomija - Obrazovanje (Moderators: Beranac, Hmm)Topic: Dripac, država i devetsto tisuća hiljada dolara
Pages: [1] 2 3   Go Down
Print
Author Topic: Dripac, država i devetsto tisuća hiljada dolara  (Read 2346 times)
Gaijin (外人)
Administrator

« on: February 23, 2009, 11:38:41 AM »

Ne znam, možda niste primijetili, ali govorka se uveliko da je lijepa naša od naših para odvojila 900 meleona zelembaća da bi isplatila štetu nekog dripca. Taj kreten je, potsjetiću vas, pretukao čovjeka na mrtvo ime a onda uz pomoć te iste korumpirane države pobjegao od odgovornosti. Još na to stavili državnu tajnu! Ej, državnu tajnu! Ne znam ko je otac tog idiota (što se mene tiče može bit i Tito), malo li je bilo što je napravio međunarodni incident, nego sad pravi i nacionalni skandal.

Da stvar bude još gora, stipendije i krediti nisu isplaćivani preko dva mjeseca.

Da studenti u zemlji Srbiji nisu postali jedno krdo ovaca, blazirana gomila, izbljuvak svega najgoreg iz ove usrane zemlje, slina koja puzi i zavlači se u svaku pukotinu i rupu u zakonu ne bi li izmuvali još jednu godinu besplatnog života, zapamtili bi svi dobro tog bahatog idiota. Visio bi Miladin Kovačević na sred Terazija obješen za ono čega nije imao kad je sramno pobjegao od odgovornosti.

I nemoj da mi je neko pomenuo državni interes, više sile, nebesku pravdu ili slučajno Kosovo... jerbo ću zapalit Google i izbrisat Internet!

breakpoint
Veteran

« Reply #1 on: February 23, 2009, 12:15:49 PM »

I niko nece odgovarati za ovaj skandal. Resenje je krajnje jednostavno. Isporuciti dripca amerikancima. Ako mu je bilo dobro tamo dok je pijancio i tukao, bice mu dobro i na optizenickoj klupi. A ako je kao sto tvrdi nevin, neka to dokaze u najdemokratskijoj drzavni na svetu. Tongue
Stvar jasna. Dripac ima jake veze. Najverovatnije vuce korene iz "cuvene" familije, partizana, boraca, kasnije diplomata. Ne bi me cudilo da mu je bliza rodjaka predsednica specijalnog suda Kovačević.

kenny revived
Veteran

« Reply #2 on: February 23, 2009, 12:40:57 PM »

"Dripac" izađe u grad sa društvom sa kojim izlazi stalno. Povedu cure. Dođe mirni dečko, pa, šta li mu bi tako mirnom, uštine jednu od cura za "mesto gde leđa gube časno ime". Nastane tuča. I kom opanci, Tom i Džeri. I naš "dripac" krene da bježi u Srbiju, konzul mu lično da pasoš i...
I tu tek nastaje frka.
Fiiiiiini, mirni mali Jenki ima roditelje koji se druže sa Klintonovima, pa onda krene priča "Ma ko to dira naše dijete", but in USA manner, dakle ni taj tamo nije repa bez korijena... I šta onda, naš zakon je u stilu "Nisi Hag, ne dam ti nikog", a onda ovi krenu sa qrčenjem...
Nisam presrećna što je tako kako jeste, okle nam bre 900 hiljada na ovu skupoću, a i ova SEKA drma, bre bre bre. Gube ljudi poslove, bre bre bre. Studenti ne primaju kredite, bre bre bre. Demagozi drže govore, isto triput bre.
However,
Gajo, nemoj da mi Srbiju zoveš "lijepom našom". Vlast zovi kako hoćeš.
Nije baš sve tako komunistički-balkansko-krvožedno-diplomatsko-nedovoljno prozapadnjački apdejtovano kako vi to nešto ispričaste. Ne vadim se na ni višu silu, ni na nebeske narode, ni na državni interes. Istini za volju, nisam ni presrećna zbog tih para, po našim će bubrezima da idu, aman.
Radi se samo o tome da kad se neko iz moje kuće pobije, bio kriv ili prav, ja gledam da ga zaštitim od toga sa kim se lemao, a ne da mu ja još dodam, a posebno ne kad je taj neko jači i moćniji koliko voliš. Ameri nikad protiv sebe ne idu, ni kad su krivi do neba. Ameri nikad nisu nacionalisti, oni su patriote. A nas šaka jada, pa se našli da stalno pljujemo jedni na druge.
Iskreno, tako nas je malo, a tako smo prokleti, mali i nejaki, da me baš briga što ovi neće da ga predaju.

Potpis
Sektor2
Veteran

« Reply #3 on: February 23, 2009, 01:06:21 PM »

Kome bre da se preda???

nisam za to.  ameri su izjavili: ako napravimo kompromis onda ce SAMO da dobije 10 godina!!!

to demokratija??  kako je to sudstvo kada se vec zna sta ga ceka??? ali izgleda pojedinima u srbiji ne smeta to.

meni licno je SRBSKO g.vno milije od amerike i njihovih debila i jevreja.
breakpoint
Veteran

« Reply #4 on: February 23, 2009, 01:14:47 PM »

Pa ok. Daj Ti onda 1.000.000e iz tvog džepa. Ili da svakom dripcu koji napravi sranje u inostranstvo damo po milionče za sudjenje. Valjda smo majci Srbiji svi isti. Koliko je to para. I koliko nase djece trune po tudjinskim zatvorima.

A kako bi bilo da taj milion damo za neku djecu za lecenje u inostranstvo. Ma neee. U pravu ste bolje dati za sudjenja za dripce.
  Huh?

kenny revived
Veteran

« Reply #5 on: February 23, 2009, 01:22:38 PM »

Šta je nastalo prvo: kokoška ili jaje? Da li je trebalo da pustimo Ruse da dođu na Kopaonik prije nego što su se Šiptari nakotili i izgradili lobi u Americi? Da li je zebra bijela sa crnim prugama ili crna sa bijelim prugama? Da li je ovaj Kovačević kriv? Koliko je naše djece po zatvorima?

Ne, nismo svi isti majci Srbiji. Život je nekom majka, nekom maćeha, a nekom očuh pedofil, ili diplomata, kako se kome zalomilo.

Ja ne pričam o ispravljanju krivih Drina, miru u svijetu i kosmičkoj pravdi. Ja sam vrlo jasno rekla kakav je moj stav i ne bih se ponavljala. Ovdje se radi o vrlo konkretnom slučaju i ne volim kad mi neko vrijeđa inteligenciju, pa mi prodaje balls za bubrege. Nek mu se sudi u Srbiji.

Potpis
Gaijin (外人)
Administrator

« Reply #6 on: February 23, 2009, 01:23:16 PM »

Radi se samo o tome da kad se neko iz moje kuće pobije, bio kriv ili prav, ja gledam da ga zaštitim od toga sa kim se lemao...
Kad se neko iz moje kuće pobije, onaj drugi ne leži na intenzivnoj u komi mjesec dana.
Zato što u mojoj kući ne živi stoka.

Deder da ga zaštitimo od polumrtvog čovjeka.
...a posebno ne kad je taj neko jači i moćniji koliko voliš.
Taj neko ima 50 kila. Btw, sin Miladin se nije pobio sa Amerikom već sa SVOJIM kolegom. Keep that in mind.

Nije problem što se on sa njim bio. Problem je što je i nas uvukao u tuču sa nekim trećim. Taj dripac nam je učinio štetu na najgori mogući način. Ako je postojala gora kombinacija štete, sigurno bi i to ubacili u jednačinu.

Ameri nikad protiv sebe ne idu, ni kad su krivi do neba. Ameri nikad nisu nacionalisti, oni su patriote. A nas šaka jada, pa se našli da stalno pljujemo jedni na druge.
Iskreno, tako nas je malo, a tako smo prokleti, mali i nejaki, da me baš briga što ovi neće da ga predaju.

Ponovo zamjena teza. Ovo nema nikakve veze sa Amerima. Ima veze sa Miladinom Kovačevićem, njegovim bahatim ponašanjem i nama, nažalost. Ima velike veze sa Srbijom i sa ovim jadnim društvom.

Pljujemo na sebe? Ne. Razdvajamo žito od kukolji. Ako je ovaj kreten jedan od "mi" kojeg treba zaštititi od "onih" onda ja ne pripadam ovom svijetu.

Stvar je sasvim prosta: jedan dripac (kriminalac, već if you will) pokuša da ubije čovjeka u nekoj kafani. Nije bitno ko, nije bitno koga. Da li taj ubica u pokušaju zaslužuje moje simpatije? Ne. Da li njega treba da brani i predstavlja moja država? Ne. Njemu treba suditi.

A evo jedne ironične paralele: nedavno je jedan osnovac osvojio matematičku olimpijadu (po prvi put u istoriji Srbije). Pa dobro. Ništa tu ne bi bilo čudno da se ovaj osnovac nije takmičio u kategoriji srednje škole (ili fakulteta, zaboravio sam). I kad je taj isti đak aplicirao za stipendiju koja mu s pravom pripada kao pobjedniku olimpijade za malo da zaglavi u zatvor. "Šta će on, molim te u takmičenju više kategorije", upitaše se naši glavaši, i njihovi podrepaši.

Za njega i njemu slične nema novaca, a za dripce koji se biju po kafanama ima. Da je klinja nabo nožem nekog od komisije na Olimpijadi, možda bi mu dali stipendiju, ovako ništa.

Sektor2
Veteran

« Reply #7 on: February 23, 2009, 01:24:23 PM »

Break odgovori mi na ovo:

kada ce drzava amerika da dozvoli da njihov gradjanin lezi u zatvoru naprimer u srbiji?? bio kriv ili ne.

Ovo je jedini pravi potez ove vlade kada pricamo o pojedinacnim slucajevima.

kenny revived
Veteran

« Reply #8 on: February 23, 2009, 01:26:40 PM »

Gajo, el ti ne vidiš metaforu koja prelazi u metonimiju u mojim riječima, ili ti je baš dosadno pa šaraš po tastaturi?

Potpis
Gaijin (外人)
Administrator

« Reply #9 on: February 23, 2009, 01:34:07 PM »

@Sektor2
iz krivičnog zakona Republike Srbije
Teška telesna povreda

Član 53

(1) Ko drugog teško telesno povredi ili mu zdravlje teško naruši, kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina.

(2) Ko drugog telesno povredi ili mu zdravlje naruši tako teško da je usled toga doveden u opasnost život povređenog ili je uništen ili trajno i u znatnoj meri oslabljen koji važan deo njegovog tela ili koji važan organ, ili je prouzrokovana trajna nesposobnost za rad povređenog, ili trajno i teško narušenje njegovog zdravlja ili unakaženost, kazniće se zatvorom od jedne do deset godina.

(3) Ako povređeni umre usled povreda iz st. 1 i 2 ovog člana, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do dvanaest godina.

On može da izede žešći ćutek u Srbiji.

@Kenny
Deder se malo potrudi.

kenny revived
Veteran

« Reply #10 on: February 23, 2009, 01:36:40 PM »

Evo sad ću.

Potpis
Sektor2
Veteran

« Reply #11 on: February 23, 2009, 01:42:33 PM »

Gajo brate moj.

znas koliko amere zanima zakon srbije,albanije,meksika..............?

breakpoint
Veteran

« Reply #12 on: February 23, 2009, 01:49:37 PM »

Aj da ti odgovorim. Briga me sta rade ameri. Ajde sto su ga izvukli iz amerike, ali placanje za njega ne dolazi u obzir.

I jos nesto poenta je da drzava Srbija ne brine o svom gradjaninu, briga Srbiju za Miladina. Ovde se radi o protekciji, cinjenju usluge tatinom sinu. Da sam Ja ili Ti uradio ovo sto je Miladin, vec bili u americkom zatvoru. Ne bi se ni culo za nas. Toliko o tvom patriotizmu.
A da li je Miladin kriv. Kriv je ko krivo drvo. I treba da "visi". Ali naglavacke, obesen za ...
Tongue

Tattoo
TNT

« Reply #13 on: February 23, 2009, 01:54:22 PM »

A koja je fora da Srbi "isporucuju" za Hag a za ostale djelove svijeta - ne Huh?

"I believe in equality for everyone, except reporters and photographers."
 (Mohandas Gandhi)

http://s144.photobucket.com/albums/r163/fckthwrld/
kenny revived
Veteran

« Reply #14 on: February 23, 2009, 02:09:10 PM »

ali placanje za njega ne dolazi u obzir.

I meni je žao para. Moglo bi se reći da se slažem sa tobom (u ovome). Očekujte neki kijamet danas.

Potpis
Pages: [1] 2 3   Go Up
Print
BeraneTown forumOstale temePolitika - Drustvo - EkonomijaEkonomija - Obrazovanje (Moderators: Beranac, Hmm)Topic: Dripac, država i devetsto tisuća hiljada dolara
Jump to:  

Theme orange-lt created by panic