Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Advanced search

28741 Posts in 650 Topics- by 394 Members - Latest Member: nobody361

July 30, 2010, 11:25:27 AM
BeraneTown forumOstale temeAnkete (Moderators: Beranac, Hmm)Topic: Kakav si na san :)
Poll
Question: Vjerujete li u snove?
Da - 6 (75%)
Ne - 1 (12.5%)
Ne sjećam se svojih snova - 1 (12.5%)
Total Voters: 8

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
Print
Author Topic: Kakav si na san :)  (Read 3799 times)
danijela
Drug clan
**

« Reply #45 on: February 09, 2010, 10:57:46 AM »

Sanjala sam (ako nekog zanima) da grupa Legende snimaju spot kod nekadašnjeg Borova. Grad je kao nekad, kakvog sam ja ostavila, svi izašli da gledaju, pa čak i Miško stoji ispred svoje slastičare.
Nisam neki ljubitelj Legendi, ne znam ni šta je gde je bilo Borovo, znam da je Miško umro..otkud mi sve to, ne znam, ali ako preživim današnji dan biće dobro.

Ne hodaj pored mene, možda neću slijediti
Ne hodaj iza mene, možda neću voditi
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
Sir Oliver
TNT

« Reply #46 on: February 09, 2010, 11:07:02 AM »

Ада не бој се, лијеп ти је сан.  Wink
Тамо гдје је било Борово се локал управо реновира, и треба да се претвори у апотеку, по мојим повјерљивим изворима информација...Град је таман као некад, једино што више нема једну сељачку страну корзоа...
Ја кад год помислим на Мишкову сластичару видим њега и грб Партизана, па ме ево фала Богу жив и коњу би реп ишчупао...
Веле љуђи да је пјевач из легенди пљунути ја, а ја сам ти на сан само такав, према томе не бери гајле!!

To see the World in a grain of sand,
    And a Heaven in a wild flower,
Hold Infinity in the palm of your hand,
    And Eternity in an hour...
Jellena
Veteran

« Reply #47 on: February 09, 2010, 10:07:21 PM »

sanjala sam kako se spremam na rodjendan i spremajuci poklon pade noc i ja ne stigoh na rodjendam (ne znam ciji)

Hmm
Moderator

« Reply #48 on: February 12, 2010, 04:56:36 PM »

moji su snovi, u poslednje vrijeme, puni neke simbolike! na žalost, uglavnom nisu dobri. jedan jedini je bio ok, ostali su vazda ukazivali na nešto bezveze...

inače, tumačenje je uvijek jako lično. nema opšteg značenja niti 'predskazanja'. najbitniji 'znak' je emocija odnosno, kako smo se osjećali u datoj situaciji u snu. onda simbolika onoga što smo sanjali i dovođenje u vezu sa realnim situacijama. jung je snove objasnio fino (za razliku od frojda). on veli da smo u budnom stanju pod velikim uticajem subjektivnog. da filujemo stvarnost. snovi su naša realnost, ali rasterećena uljepšavanja. kad nešto sanjamo i ostvari se, tu nema neke posebne magije. posebno ne za predvidive događaje. prosto smo mi negdje i znali ishod ali, za razliku od budnog stanja kad zamagljujemo realnost i 'ne vidimo' ono što treba da vidimo, u snu to jasnije vidimo, pa nam se čini da su snovi predskazanje.

e sad, ima i onih 'drugih' snova. tu je čitava zavrzlama. to su snovi o nepredvidivim događajima. tu nemam komentar avizan

kenny revived
Veteran

« Reply #49 on: February 12, 2010, 11:34:06 PM »

Frojd je, ne bilo mu teško, sve vode na jednu vodenicu obrtao. šta god da sanjaš, ispada da ...

Potpis
danijela
Drug clan
**

« Reply #50 on: February 16, 2010, 08:54:46 AM »

Od kako sam počela da se "družim" sa vama, stalno sanjam Berane. Ne znam šta to znači.
a) da prestanem da se družim   Shocked
b) da dođem u Berane  Smiley

FreeSouth
Administrator

« Reply #51 on: February 16, 2010, 11:19:27 AM »

Мислим да је под Б коректније  Smiley

Sir Oliver
TNT

« Reply #52 on: February 16, 2010, 04:15:23 PM »

Па шта фали ако Беране сањаш...Да рецимо сањаш Бијело Поље требало би ти гаскат или тако, а Беране и Беранци су добри на сан, то сам ти већ рекао... Wink

To see the World in a grain of sand,
    And a Heaven in a wild flower,
Hold Infinity in the palm of your hand,
    And Eternity in an hour...
starovlah
Drug clan
**

« Reply #53 on: February 16, 2010, 08:22:18 PM »

Danijela,Danijela... Svrbe te tabani... A i mene bogami! Kad bolje razmislim kamo srece da ni odlazio nijesam.

Ne pada snijeg da pomori svijet...
kenny revived
Veteran

« Reply #54 on: February 16, 2010, 09:16:33 PM »

Да рецимо сањаш Бијело Поље требало би ти гаскат или тако Wink

Potpis
danijela
Drug clan
**

« Reply #55 on: February 17, 2010, 11:53:12 AM »

Danijela,Danijela... Svrbe te tabani... A i mene bogami! Kad bolje razmislim kamo srece da ni odlazio nijesam.

Džaba nam sad da se kajemo  ...tako je kako je...ostaje nam da sanjamo...

starovlah
Drug clan
**

« Reply #56 on: February 18, 2010, 11:55:26 PM »

Džaba nam sad da se kajemo  ...tako je kako je...ostaje nam da sanjamo...
Jes vala!

Ne pada snijeg da pomori svijet...
kameleon
Veteran

« Reply #57 on: March 02, 2010, 09:31:54 PM »

nesto sam fino sanjao i pokusavao odma kad se probudi da povezem slike i zapamtim ,al oces matrak ,poslije par minuta nisam se mogao sjetit sna pa da me ubijes 

vidjela zaba dje se konji kuju pa i ona digla nogu
Beranac
Moderator

« Reply #58 on: March 03, 2010, 09:11:56 AM »

Sanjao sam prije dvije noci kako sam otisao u Danskuuuu, ali ne kog brata Sektora, dobroga momka, cije duse u svijet nema ( primjecuje li se ironija? Grin) no kod nekih drugih drugara..i samo sto sam stigao napravi se neki incident, mi u auto i bjez:) zaustavise nas barikade i masu policije...ja sjeo pozadi...izvadose me iz auta i ispod mojih nogu nadjose skriveni bunker i grdilo nekog bijelog praha...povikase "konacno si doakao" metnuse mi lisicine na ruke...ne znadoh sta me je snaslo...pomislih, lako cu dokazati da sam malo prije dosao, da ja i ne zivim tu...krenuh da im dam pasos da vide vrijeme ulaska, no vidjoh muke da mi ga nema...tada se kao sjetih da mi pasos nije ni trebao da udjem...osjetih se nemocnim da bilo sta objasnim i dokazem i u tom casu se probudih, srecan sto je to bio samo san  Grin Grin

Sektor2
Veteran

« Reply #59 on: March 03, 2010, 10:41:31 AM »

Takav si ti.

Da si dosA kod postenih i radnih momaka (kao ja) onda te nebi cimali zandari.Ali neces...ti hoces sa opasniJem momcima kolo da vodis.

ko zna.....mozda i ti nesto naucis jedan dan  Grin  no se plasim da je kaaaasnoooo.
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
Print
BeraneTown forumOstale temeAnkete (Moderators: Beranac, Hmm)Topic: Kakav si na san :)
Jump to:  

Theme orange-lt created by panic