|
kenny revived
|
 |
« Reply #30 on: September 08, 2008, 07:40:08 PM » |
|
Iskreno, nisam neki miljenik radija (reklame me ubiju, između ostalog), ali ima jedna radiJo stanica, TDI, i ima jedna pomalo bezobrazna emisija, Love Doctor  . E, pa, taj doktor je, čini mi se, onaj iz Dobar Loš Zao (ne vesterna, nego grupe, hihihi, ah suvišne informacije)koji vrlo predano odgovara na pitanja o raznim ljubavnim i erotskim jadima slušalaca. Emisija ide ponedeljkom, ko je u Begeju, nek posluša ponekad. Ok, ok, malo jeste vulgaran, reći ćete, ali ne škodi.  Neku pomenu Nostalži, finirepertoar imaju. Malo tunjav tu i tamo, ali sve u svemu, skroz ok.
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|
Hmm
|
 |
« Reply #31 on: September 08, 2008, 07:47:31 PM » |
|
Kad pomenu Begej, bijasmo studenti mi matori. U to vrijeme je radio Vožd (voždovačka radio stanica) imao emisiju subotom od 12-14h. Dijelili karte za bioskop, pozorište... Mi se navadili, a imali dobru centralu u Peneziću (digitalnu  ) - živ niko nije mogao doć' na red od nas. Voditelj na početku kaže šta se sve dijeli u emisiji a mi, olovku i papir, pa na posao  Još smo birali pozorišta, nećemo svašta da gledamo! Tako smo, bez pare i dinara, dvije godine išli u pozorište i bioskop bar tri puta sedmično.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenny revived
|
 |
« Reply #32 on: September 08, 2008, 07:52:12 PM » |
|
Hihihihihi. Pa se navadili, a?  Svojevremeno su se na RadiJo Beranama emitovale skroz super emisije koje su uređivali gimnazijalci. Sjećam se dvije: Movie radio (vodila dva fiiiina momka  ) i Margite. E, Margita je bila stvarno odlična.  Movie radio je čak imao i neku, pomalo Beverli Hilsovsku najavu :"Hej, hej, hej, to je Movie radio". Sve u svemu, slatko je to bilo.
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|
kenny revived
|
 |
« Reply #33 on: September 10, 2008, 07:46:43 AM » |
|
Sluša li neko Goricu i Dragana ujutru na Radiju B92? Jutros su pričali o miljeima na stolovima i televizorima. Oni su jednostavno operisani od mozga, priča im je "lako ćemo", mada ponekad prozbore i nešto (uslovno da kažemo) ozbiljno. U početku su mi bili prilično u fazonu "jao, al smo ludi", ali što ih više slušam, više mi se sviđaju... Opuštencija jedna.
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|
Beranac
|
 |
« Reply #34 on: September 10, 2008, 08:28:01 AM » |
|
Slusam ih ja, tj. gledam, jer imaju svoj dio u emisiji "Dizanje" B92. Dan mi pocinje sa njima 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
highgloss
Drug clan

|
 |
« Reply #35 on: September 10, 2008, 08:31:05 AM » |
|
Hihihihihi. Pa se navadili, a?  Svojevremeno su se na RadiJo Beranama emitovale skroz super emisije koje su uređivali gimnazijalci. Sjećam se dvije: Movie radio (vodila dva fiiiina momka  ) i Margite. E, Margita je bila stvarno odlična.  Movie radio je čak imao i neku, pomalo Beverli Hilsovsku najavu :"Hej, hej, hej, to je Movie radio". Sve u svemu, slatko je to bilo. Margita je bila i ostala budala 
|
|
|
|
|
|
NISAM KLASICHNA BERANKA, JA SAM BERANKA KLASICHARKA!
|
|
|
|
Ivangradjanka
|
 |
« Reply #36 on: September 10, 2008, 10:21:23 AM » |
|
Slusam i ja Goricu i Dragana.... stvarno su super tandem... uljepsaju mi jutro kad god ih cujem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenny revived
|
 |
« Reply #37 on: September 10, 2008, 05:29:56 PM » |
|
Super su. Omiljeno mi je kad krenu da čitaju novine naglas i udare da komentarišu. Ili kad se vrati Dragan sa nekog koncerta. 
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|
Gaijin (外人)
|
 |
« Reply #38 on: September 11, 2008, 09:06:56 AM » |
|
ne propuštam D-D-D-D-Dizanjeee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LIMeni
|
 |
« Reply #39 on: September 11, 2008, 12:26:12 PM » |
|
Slusam Dizanje vrlo cesto.Na putu do posla uvijek.Danas su prevazisli sebe, analizirajuci nekakvu vezenu krpu tipa: "Domacice manje zbori da ti rucak ne zagori"... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenny revived
|
 |
« Reply #40 on: September 11, 2008, 12:32:35 PM » |
|
Juče su čitali Gloriju, pa su opleli po nečijem stanu, ili kući... "Jao, da vidimo kako su rešili kuhinju... Jao, vidi viseća, šporet sa sve rernom, jaooo... a dnevna, jao..." 
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
betmen
Drug clan

|
 |
« Reply #41 on: October 30, 2008, 01:22:57 PM » |
|
posto vidim da je tema radio da recem dvije.ja juche radio a dans jok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jellena
|
 |
« Reply #42 on: January 17, 2009, 12:10:38 AM » |
|
slusala sam danas prenos skupstine beranske na radiju i tako su se fino dr stanisic i dr marsenic ''izrazgovarali'' da sam pomislila da doktorima treba pod hitno zabraniti da se bave politikom i da budu direktori ili nacelnici bolnica. pa to je sramota!!!!
|
|
|
|
« Last Edit: January 17, 2009, 10:11:21 PM by Jellena »
|
|
|
|
|
|
|
|
kenny revived
|
 |
« Reply #44 on: January 29, 2009, 06:52:59 PM » |
|
Ko hvata TDI radio, četvrtkom od 6-9 idu klupski hitovi... Sad sam malo slušala, to je ludilo bejbe...
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|