Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Advanced search

28741 Posts in 650 Topics- by 394 Members - Latest Member: nobody361

July 30, 2010, 11:25:02 AM
BeraneTown forumOstale temeFilm - TV - Pozoriste (Moderator: Beranac)Topic: Radio
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
Print
Author Topic: Radio  (Read 5986 times)
kenny revived
Veteran

« Reply #30 on: September 08, 2008, 07:40:08 PM »

Iskreno, nisam neki miljenik radija (reklame me ubiju, između ostalog), ali ima jedna radiJo stanica, TDI, i ima jedna pomalo bezobrazna emisija, Love Doctor Evil. E, pa, taj doktor je, čini mi se, onaj iz Dobar Loš Zao (ne vesterna, nego grupe, hihihi, ah suvišne informacije)koji vrlo predano odgovara na pitanja o raznim ljubavnim i erotskim jadima slušalaca.
Emisija ide ponedeljkom, ko je u Begeju, nek posluša ponekad.
Ok, ok, malo jeste vulgaran, reći ćete, ali ne škodi.  Grin

Neku pomenu Nostalži, finirepertoar imaju. Malo tunjav tu i tamo, ali sve u svemu, skroz ok.

Potpis
Hmm
TNT

« Reply #31 on: September 08, 2008, 07:47:31 PM »

Kad pomenu Begej, bijasmo studenti mi matori. U to vrijeme je radio Vožd (voždovačka radio stanica) imao emisiju subotom od 12-14h. Dijelili karte za bioskop, pozorište... Mi se navadili, a imali dobru centralu u Peneziću (digitalnu Cool) - živ niko nije mogao doć' na red od nas.

Voditelj na početku kaže šta se sve dijeli u emisiji a mi, olovku i papir, pa na posao Smiley Još smo birali pozorišta, nećemo svašta da gledamo! Tako smo, bez pare i dinara, dvije godine išli u pozorište i bioskop bar tri puta sedmično.

kenny revived
Veteran

« Reply #32 on: September 08, 2008, 07:52:12 PM »

Hihihihihi.
Pa se navadili, a? Smiley
Svojevremeno su se na RadiJo Beranama emitovale skroz super emisije koje su uređivali gimnazijalci.
Sjećam se dvije: Movie radio (vodila dva fiiiina momka Smiley) i Margite. E, Margita je bila stvarno odlična.  Grin Movie radio je čak imao i neku, pomalo Beverli Hilsovsku najavu :"Hej, hej, hej, to je Movie radio". Sve u svemu, slatko je to bilo.

Potpis
kenny revived
Veteran

« Reply #33 on: September 10, 2008, 07:46:43 AM »

Sluša li neko Goricu i Dragana ujutru na Radiju B92?
Jutros su pričali o miljeima na stolovima i televizorima. Oni su jednostavno operisani od mozga, priča im je "lako ćemo", mada ponekad prozbore i nešto (uslovno da kažemo) ozbiljno.
U početku su mi bili prilično u fazonu "jao, al smo ludi", ali što ih više slušam, više mi se sviđaju... Opuštencija jedna.

Potpis
Beranac
Moderator

« Reply #34 on: September 10, 2008, 08:28:01 AM »

Slusam ih ja, tj. gledam, jer imaju svoj dio u emisiji "Dizanje" B92. Dan mi pocinje sa njima Wink

highgloss
Drug clan
**

« Reply #35 on: September 10, 2008, 08:31:05 AM »

Hihihihihi.
Pa se navadili, a? Smiley
Svojevremeno su se na RadiJo Beranama emitovale skroz super emisije koje su uređivali gimnazijalci.
Sjećam se dvije: Movie radio (vodila dva fiiiina momka Smiley) i Margite. E, Margita je bila stvarno odlična.  Grin Movie radio je čak imao i neku, pomalo Beverli Hilsovsku najavu :"Hej, hej, hej, to je Movie radio". Sve u svemu, slatko je to bilo.

Margita je bila i ostala budala Grin

NISAM KLASICHNA BERANKA, JA SAM BERANKA KLASICHARKA!
Ivangradjanka
TNT

« Reply #36 on: September 10, 2008, 10:21:23 AM »

Slusam i ja Goricu i Dragana.... stvarno su super tandem... uljepsaju mi jutro kad god ih cujem...

kenny revived
Veteran

« Reply #37 on: September 10, 2008, 05:29:56 PM »

Super su.
Omiljeno mi je kad krenu da čitaju novine naglas i udare da komentarišu. Ili kad se vrati Dragan sa nekog koncerta.  Grin

Potpis
Gaijin (外人)
Administrator

« Reply #38 on: September 11, 2008, 09:06:56 AM »

ne propuštam
D-D-D-D-Dizanjeee Cheesy

LIMeni
TNT

« Reply #39 on: September 11, 2008, 12:26:12 PM »

Slusam Dizanje vrlo cesto.Na putu do posla uvijek.Danas su prevazisli sebe, analizirajuci nekakvu vezenu krpu tipa: "Domacice manje zbori da ti rucak ne zagori"... Grin
kenny revived
Veteran

« Reply #40 on: September 11, 2008, 12:32:35 PM »

Juče su čitali Gloriju, pa su opleli po nečijem stanu, ili kući... "Jao, da vidimo kako su rešili kuhinju... Jao, vidi viseća, šporet sa sve rernom, jaooo... a dnevna, jao..."
 Grin

Potpis
betmen
Drug clan
**

« Reply #41 on: October 30, 2008, 01:22:57 PM »

posto vidim da je tema radio da recem dvije.ja juche radio a dans jok.

Jellena
Veteran

« Reply #42 on: January 17, 2009, 12:10:38 AM »

slusala sam danas prenos skupstine beranske na radiju i tako su se fino dr stanisic i dr marsenic ''izrazgovarali'' da sam pomislila da doktorima treba pod hitno zabraniti da se bave politikom i da budu direktori ili nacelnici bolnica. pa to je sramota!!!!
« Last Edit: January 17, 2009, 10:11:21 PM by Jellena » Logged

breakpoint
Veteran

« Reply #43 on: January 17, 2009, 08:57:29 AM »

slusala sam danas prenos skupstine beranske na radiju i tako su se fino dr stojanovic i dr marsenic ''izrazgovarali'' da sam pomislila da doktorima treba pod hitno zabraniti da se bave politikom i da budu direktori ili nacelnici bolnica. pa to je sramota!!!!

U pravu si. Od obnove višepartijskog sistema u srpskoj skupštini '90. uvek je najvise bilo lekara, pravnika, ekonomista... Lekari su se pokazali bas kao sto si opisala.  Sad U stvari oni se tako i po bolnicama, domovima zdravlja ponasaju. Zar ovo nije off topic. Grin

kenny revived
Veteran

« Reply #44 on: January 29, 2009, 06:52:59 PM »

Ko hvata TDI radio, četvrtkom od 6-9 idu klupski hitovi...
Sad sam malo slušala, to je ludilo bejbe...

Potpis
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
Print
BeraneTown forumOstale temeFilm - TV - Pozoriste (Moderator: Beranac)Topic: Radio
Jump to:  

Theme orange-lt created by panic