Ne svodi se sve u krevetu...Ima nesto na OERODROMU, Gradinskoj poljani i Jasikovcu...
Obozavam ovu temu...kako je postavljena , vazda se ismijem... Pa sto se tice Berana vecina se svodi na sjedista raznoraznih auta,bilo prednje,zadnje ,vozacevo,suvozacevo.....kad je toplo u obzir dolazi i hauba,za sportiste i krov...tako da kreveti uopste nemaju primat
Nisam se okomila ja na tebe Brejk.. sta ti je bre... samo sam ti postavila pitanje... na koje nisi odgovorio..

Francuski je premekan za nashe malo grublje cure.
pa dobro... to sto one traze mangupe ne znachi da preferiraju haube u odnosu na krevete.
Aooo ova D ne zna za shalu 
Nekoga pale halteri i podvezice, ovaj nash break odlijepi kad vidi haubu , akumulator, karburator... Ja vjerujem da tvojoj sreci nema kraja kad se nadjesh na AUTO OTPADU! 
boze break,zato ti volis da se bavis ovim poslom sada znam i zasto
boze break,zato ti volis da se bavis ovim poslom sada znam i zasto
Izgleda da sam provaljen. Sve priznajem. Priznajem i da se ne zovem break. 
Raznorazna sjedišta, haube i krovovi od vozila, Jasikovac, aerodrom, gradinsko polje i ostala beranska izletišta su nužno zlo, krtevet je zakon
Ne priznajem da se ne zovem tyff,a krevet...Eh dobri stari krevet.Umoran čojek legne , sklopi oči i probudi se preporođen...ili se nikad ne probudi.A žene ? U krevetu najmekši jastuk,najbolje grijanje i odmor za dušu. I zamjena za duvan,alkohol i ostale opijate,barbiturate i druge sedative.Razmekša sa njima čovjek,raznježi se duša,raskisjeli grubost svakodnevna.A opet ne znam: Svodi li se sve u krevetu ili ne,po meni je bitno da se svodi negdje...
Tifrane, ti ga vala sad zakomplikova

Đa'o popio i krevet i sve što uz njega ide

DEFINITIVNO SVE SE SVODI U KREVETU!
U krevetu se dobija i gubi 8)novac i bogastvo,dostojanstvo i moc!
Krevet kao romanticna,ljubavna oaza ili Kosovo Polje,uvek se neka bitka vodi,neko dobija a neko i gubi

E vala... od kad je Lela (na zdravlje njoj) otvorila ovu temu, ja imam problem sa shvatanjem samog naziva teme... zvuchi li vama normalno ovaj naslov teme? Meni ne... ja bih tu dodala jedan prilog i promijenila padez.... mada opet... ne mora da znachi

De predloži pa da mijenjam. Ja nemam ideju mada mislim da kopčam šta je Lela mislila

Ja neznam dali se sve svodi u krevetu
Je li neko doznao? Dali bih htjeli da podijelite to sa mnom?

Ja mislim da se svodi u bunaru.
Ako bi se promijenio naziv topica definitivno bi izgubio na originalnosti, koju na ovakav nacin samo nasa draga Lela umije da stvori..

slazem se sa kenny,ipak se sve svodi u bunaru

E vala... od kad je Lela (na zdravlje njoj) otvorila ovu temu, ja imam problem sa shvatanjem samog naziva teme... zvuchi li vama normalno ovaj naslov teme? Meni ne... ja bih tu dodala jedan prilog i promijenila padez.... mada opet... ne mora da znachi

Па ја сам то у старту рекао

Али баш прије неки дан ми паде на памет... Можда и има смисла...
Да ли се све своди у кревету...типа, да ли се сви рачуни своде у кревету...

Јбг...

Па ја сам то у старту рекао

Али баш прије неки дан ми паде на памет... Можда и има смисла...
Да ли се све своди у кревету...типа, да ли се сви рачуни своде у кревету...

Јбг...

moze... ima logike... hm... dobro je da smo skontali na vakat... poslije godinu i kusur...
Ja mislim da se ništa ne svodi u krevetu. Nego u svod!!!

Da se ja shto pitam ... a ne pitam se... sve bi se svodilo te taman u krevetu. Nidje se ne bi to svodilo, nako tamo. Ali me niko ne benda 0,2%.
Da se ja pitam

sve... bas sve bi se svodilo u krevetu

nisam 100%sigurna ali 99%jesam
Што вам је, ђевојке

subota vece 
subota vece