|
kenny revived
|
 |
« Reply #120 on: February 10, 2010, 11:01:32 PM » |
|
Film za koji vam ne trebaju 3D naočare, sasvim je kućna varijanta, a povrh svega glavna uloga Džordž Kluni, pa još i nominacije za Oskara, pa ja ne znam šta ćete više - drama Up In The Air. Nekom se sviđa, nekom ne, ja sam se prepoznala u pojedinim osobinama glavnog nam lika, pa sam malo ganuta (to mi je sad hit izraz), te ovo filmsko ostvarenje toplo preporučujem svim sobnim muvama među forumašima. Oh, baj d vej, gledala sam Avatar sa sve naočarima i zaboravila o čemu se radi onog momenta kad sam izašla iz sale. Super efekti, nema šta, ali priča - hm... kombinacija Star Wars-a, Titanika i Gospodara Prstenova "Dvije kule". O "Up In The Air" sam razmišljala nakon gledanja. Što je postalo raritet.
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|
Sektor2
|
 |
« Reply #121 on: February 11, 2010, 08:21:01 AM » |
|
Kemo sto se tice price Avatar se nece proslaviti.Mislim da ljudi vise idu radi 3D formata jer su culi da je dobro odradjen´.A i reklama cudo cini.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
 |
« Reply #122 on: February 11, 2010, 11:51:51 PM » |
|
kemo, hvala za preporuku. čim doFatim onog momka što kupujem filmove kod njega, pogledaću! u poslednje vrijeme prosto gutam filmove... a avatar, kao što sektor reče, je sjajan zbog efekata. priča je obična sf, slažem se.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beranac
|
 |
« Reply #123 on: February 12, 2010, 09:01:35 AM » |
|
kemo, hvala za preporuku. čim doFatim onog momka što kupujem filmove kod njega, pogledaću! u poslednje vrijeme prosto gutam filmove... a avatar, kao što sektor reče, je sjajan zbog efekata. priča je obična sf, slažem se.
A ti ne skidas filmove sa neta:)? Ja sam ranije kod "onog momka" kupovao, ali od kako sam skapirao kako da ih skinem sa neta, ubacim prevod i narezem, "onaj momak" mi nista ne treba  Mislim, ne moras ih ti narezivati ako ti se gledaju na kompu:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sektor2
|
 |
« Reply #124 on: February 12, 2010, 11:23:04 AM » |
|
A sta ce tebi prevod čiko?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beranac
|
 |
« Reply #125 on: February 12, 2010, 01:06:32 PM » |
|
A sta ce tebi prevod čiko?
Lakse mi se udubiti u radnju 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
 |
« Reply #126 on: February 12, 2010, 05:01:27 PM » |
|
ne mogu da skidam filmove  na poslu su nas 'spriječili'  kući mi je ograničen protok... sem toga, ne znam te fore sa ubacivanjem prevoda. možda bi neko mogao u dvije riječi da opiše kako se to radi  pa, ako kako uspijem da zeznem državu i počnem sa posla da ih skidam... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeSouth
|
 |
« Reply #127 on: February 14, 2010, 11:09:58 PM » |
|
У двије реченице: Скинеш титл за филм (овдје http://titlovi.com/), ставиш фајл са титлом и са филмом у исти фолдер и преименујеш их тако да имају истоветан назив. И само дупли клик на филм 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
 |
« Reply #129 on: February 22, 2010, 12:02:30 PM » |
|
"Avatar" se pojavio i kao igrica za "ajfon" i "ajpod tač"!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir Oliver
|
 |
« Reply #130 on: February 22, 2010, 12:13:18 PM » |
|
"Avatar" se pojavio i kao igrica za "ajfon" i "ajpod tač"!
Жива ти је то истина...као поносни власник оба поменута, потврђујем...А исто су је Руси крековали Секундарно! 
|
|
|
|
|
|
To see the World in a grain of sand, And a Heaven in a wild flower, Hold Infinity in the palm of your hand, And Eternity in an hour... 
|
|
|
|
kameleon
|
 |
« Reply #131 on: February 22, 2010, 10:21:12 PM » |
|
nema vise nista sto donosi radost cekanja da se pogleda ,kako ga snime vec je prisutan u svaki kraj svijeta ,nekako se izgubila car odlaska u bioskop....ili me je vakat pregazio moz bit 
|
|
|
|
|
|
vidjela zaba dje se konji kuju pa i ona digla nogu
|
|
|
|
Sir Oliver
|
 |
« Reply #132 on: February 22, 2010, 10:54:29 PM » |
|
Вјероватно ће бит и једно и друго, исписниче... Мада ја и даље једино у биоскопу гледам филм, једино тако умијем. 
|
|
|
|
|
|
To see the World in a grain of sand, And a Heaven in a wild flower, Hold Infinity in the palm of your hand, And Eternity in an hour... 
|
|
|
|
Hmm
|
 |
« Reply #133 on: February 22, 2010, 11:00:55 PM » |
|
kontam sad da l' je sramota da vam priznam strašnu istinu o sebi: bioskop mi nije omiljeno mjesto za otići  ja imam 'onoga momka' što prodaje filmove. kupim naramak filmova, sjemenke i ostale vrste grickalica, razmjestim krevet i legnem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|