|
|
Ryan
Novajlija
|
 |
« Reply #1 on: January 22, 2008, 09:01:59 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stiles
|
 |
« Reply #2 on: January 22, 2008, 09:12:01 PM » |
|
Kad smo vec kod Prison Break-a, ja nabavila ovo nesto 3.sezone sto je uradjeno (8 epizoda). Bolje da nisam. Katastrofa. Nevidjeno je "pala" serija. Najpametnije bi bilo da su je prekinuli na kraju 2. sezone.
|
|
|
|
|
|
Pokusacu da te poljubim a ti se pravi ludaa...
|
|
|
|
Tattoo
|
 |
« Reply #3 on: January 22, 2008, 11:50:08 PM » |
|
Nastavili su sa snimanjem , jesam li dobro cuo ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stiles
|
 |
« Reply #4 on: January 23, 2008, 01:16:53 PM » |
|
Poceli su od 14. da emituju nastavak, i mislim da su emitovali 2 epizode. Finale treba da ide 18. Februara. Necu to ni da nabavljam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mima
|
 |
« Reply #5 on: January 26, 2008, 09:59:15 PM » |
|
Meni uskoro stize 6/24 pa cu vam poslati
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jelena
|
 |
« Reply #6 on: April 27, 2008, 08:20:41 PM » |
|
daybreak
nego imam samo desetak epizoda, i sad crkavam da nadjem nastavak da vidim kako se zavrshilo. necu vishe serije da gledam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stiles
|
 |
« Reply #7 on: April 29, 2008, 08:24:14 PM » |
|
First Wave - IN Homicide - UltraTV Will&Grace - IN The Agency - Fox Crime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katja
Drug clan

|
 |
« Reply #8 on: June 23, 2008, 09:23:27 PM » |
|
Odgledah i treću sezonu Prison Break a(konačno) , a četvrta sezona počinje da se snima u avgustu. Sve tri sezone održavaju pažnju nema šta,samo sam primijetila da se Michael Schofield samo jednom nasmijao u svih 687 epizoda  kad je ugledao Saru negdje tamo u ambulanti ... i više ne. Šta je s čovekom? http://www.youtube.com/watch?v=uwnJDtFnTro
|
|
|
|
« Last Edit: June 23, 2008, 09:30:53 PM by katja »
|
|
svi mi koji se rastajemo nikada se necemo sresti ali onaj dio sunca koji smo jedni drugima dali niko nam ne moze uzeti
|
|
|
|
Jellena
|
 |
« Reply #9 on: January 16, 2009, 10:46:48 PM » |
|
Ne znam da li pripada ovoj temi ali moram izdvojiti seriju "Ranjeni orao" i da zahvalim Zdravaku Sotri sto nas je podsjetio na srpsku gospodu prije II svetskog rata. Nagledah se divne mode: zene nose suknje i haljine muskarci odijela; stilski namestaj, prosetasmo do Trebinja i Sumadije pa do primorja...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeSouth
|
 |
« Reply #10 on: January 16, 2009, 10:54:39 PM » |
|
Ne znam da li pripada ovoj temi ali moram izdvojiti seriju "Ranjeni orao" i da zahvalim Zdravaku Sotri sto nas je podsjetio na srpsku gospodu prije II svetskog rata. Nagledah se divne mode: zene nose suknje i haljine muskarci odijela; stilski namestaj, prosetasmo do Trebinja i Sumadije pa do primorja...
...уз прелијепу музику  И мени се свидјела атмосфера у серији. Odgledah i treću sezonu Prison Break a(konačno) , a četvrta sezona počinje da se snima u avgustu. Sve tri sezone održavaju pažnju nema šta,samo sam primijetila da se Michael Schofield samo jednom nasmijao u svih 687 epizoda  kad je ugledao Saru negdje tamo u ambulanti ... i više ne. Šta je s čovekom? http://www.youtube.com/watch?v=uwnJDtFnTroЧитах данас да је 4 сезона последња. Мајкл је ваљда проваљен да је хомић, па је гледаност нагло почела да опада. FOX је одлучио да не наставља серију. Ето како жене мијењају свијет 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jellena
|
 |
« Reply #11 on: June 04, 2009, 10:35:53 AM » |
|
Repriza "Boljeg zivota" na RTS. Snimana je 1988., tri godine pred rat. I tada se spominjala Evropa i kako joj pristupiti, zaparale su mi usi psovke u kojima se redovno psuje Bog. Onda moda 80-tih, naramenice, blejzeri sa zavrnutim rukavima...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisa
Drug clan

|
 |
« Reply #12 on: June 14, 2009, 07:30:16 PM » |
|
Heroji Lost
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kameleon
|
 |
« Reply #13 on: June 15, 2009, 11:33:48 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
vidjela zaba dje se konji kuju pa i ona digla nogu
|
|
|
|
kenny revived
|
 |
« Reply #14 on: August 29, 2009, 07:28:53 PM » |
|
Daje se opet serija "Volim i ja nerandže, no trpim"... Petar Božović je genije. 
|
|
|
|
|
|
Potpis
|
|
|
|