|
Sir Oliver
|
 |
« Reply #15 on: June 13, 2008, 09:08:38 PM » |
|
Tamo je bilo lijepo društvance, a svaku noć smo slušali priče iz nepričave.  Meni nešto stvarno nedostaje, možda đalim što sam ostara...  Остара се, Гаро, јадо....  .... ali nam je srce mlado  Браво ти га Д...вазда си знала запјеват!! 
|
|
|
|
« Last Edit: June 20, 2008, 05:40:01 PM by Sir Oliver »
|
|
To see the World in a grain of sand, And a Heaven in a wild flower, Hold Infinity in the palm of your hand, And Eternity in an hour... 
|
|
|
sophiee
Novajlija
|
 |
« Reply #16 on: June 20, 2008, 10:45:25 AM » |
|
pojma nemaju ova deca kako se zivelo u ivangradu  pa fala bogu da hvali picerija i korzo i sve ostalo.... ma hvale ona lepa vremena gde se zivelo i ljubilo zdravo! sada je sve otislo u djavola,omladina bolesna,zive od fantazija prouzrokovanih od jeftinih droga,na zalost 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gagica
Drug clan

|
 |
« Reply #17 on: June 20, 2008, 08:30:54 PM » |
|
Ja ne mogu rec puno shto shta povezano sa nekadashnjim kaficima,znam da mi je pradjed prichao da im je bilo extra 
|
|
|
|
|
|
lAgAlA SaM ChEsTo,iSKrEnO I VjEsHtO,jOsH Mi Je nA UsNaMa,sVe ShTo rEkLa bIh tI Ja,eVo tAcHkU StAvLjAm,EvO SaD Ti jAvLjAm,IlI HrAbRo pRiDjI Mi,Il sA SrCa SiDjI Mi.....
|
|
|
gagica
Drug clan

|
 |
« Reply #18 on: June 20, 2008, 08:32:21 PM » |
|
shalim se.....al sam je izgleda rijetka pa nisam ni bolesna a nit se drogiram,na svu srecu 
|
|
|
|
|
|
lAgAlA SaM ChEsTo,iSKrEnO I VjEsHtO,jOsH Mi Je nA UsNaMa,sVe ShTo rEkLa bIh tI Ja,eVo tAcHkU StAvLjAm,EvO SaD Ti jAvLjAm,IlI HrAbRo pRiDjI Mi,Il sA SrCa SiDjI Mi.....
|
|
|
katja
Drug clan

|
 |
« Reply #19 on: June 21, 2008, 09:42:07 AM » |
|
MI  gimnazijalci smo izlazili u Video ,Sunce,Cafe cafe pa posle je došao i Pjer na listu najtraženijih lokala(pošto je imao mnogo dobar kapućino sa šlagom) aaaa ovi  iz tehničke čini mi se da su izlazili gore kod Mikote u Atlantic 
|
|
|
|
|
|
svi mi koji se rastajemo nikada se necemo sresti ali onaj dio sunca koji smo jedni drugima dali niko nam ne moze uzeti
|
|
|
alien
Drug clan

|
 |
« Reply #20 on: July 19, 2008, 03:28:33 PM » |
|
U pravu si katja,VIDEO je bio zakon tada.
|
|
|
|
|
|
I'm an alien I'm a legal alien
|
|
|
|
FreeSouth
|
 |
« Reply #21 on: July 19, 2008, 04:04:43 PM » |
|
Ја прије пар дана ојдо на кафу у Видео. Све је исто... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bolora1
Drug clan

|
 |
« Reply #22 on: July 19, 2008, 04:55:21 PM » |
|
Hmm...Niko se ne sjeca Asa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LIMeni
|
 |
« Reply #23 on: July 19, 2008, 05:47:33 PM » |
|
Dje ti je bio taj AS ?  Pominjan je na starom forumu, ovo je samo nastavljena tema.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LIMeni
|
 |
« Reply #25 on: July 19, 2008, 06:15:26 PM » |
|
Pa, kad ne dolazis da se druzis sa nama mladima.Nisi u toku.Ovdje su,pored podmlatka, svi stari forumasi samo su promijenili kapOte. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
 |
« Reply #26 on: July 19, 2008, 07:32:31 PM » |
|
Ne, ne  NeJ me naćerat da kažem da se sjećam ASa pa da posle svi skuže akko sam matora 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir Oliver
|
 |
« Reply #27 on: July 20, 2008, 07:03:27 PM » |
|
Hmm...Niko se ne sjeca Asa?
Tebe nema toliko dugo da se slobodno moze reci da se rijetko ko tebe sjeca...a Asa se sjecaju bogomi mlozina, ali svi imaju razlog kao Hmm...ispashce predratna omladina.
|
|
|
|
|
|
To see the World in a grain of sand, And a Heaven in a wild flower, Hold Infinity in the palm of your hand, And Eternity in an hour... 
|
|
|
bolora1
Drug clan

|
 |
« Reply #28 on: July 20, 2008, 07:58:06 PM » |
|
Dje ga pominjah u zacas... A bas sam mislio da sam se uklopio u temu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LIMeni
|
 |
« Reply #29 on: July 20, 2008, 08:03:18 PM » |
|
Na mjesto AS-a je opet neki kafic?Sta je ono?
|
|
|
|
« Last Edit: July 20, 2008, 10:04:09 PM by LIMeni »
|
|
|
|
|
|